Rebecca

Måndag igen.
Jaha, då var helgen slut och dags för skola igen. Började 09.00 och gick sen till 16.05, hade tre karaktärsämen (medieproduktion, mediekunskap och multimedia) och ett kärnämne (svenska).
Började iaf med medieproduktion - film, film, film. Inte börjat än och den ska vara klar på onsdag.. ehm. Sen hade mediekunskap, där skulle vi göra egna nyheter - välja en bild och en rubrik & ingress. Till bilden skulle vi skriva en egen rubrik & ingress och till rubriken... så skulle vi hitta en passande bild.
Vid 12 (12.25) så åt vi, någon pytt i panna liknande sak blev det. Helt okej faktikst.
Efter lunchen så blev det multimedia - film film film. Finns inte mycket mer att säga. Och sist hade vi som sagt svenska, skulle komma på olika frågeställningar och grejs.
Slutade vid 16.05, lite efter det satt man på bussen till mamma och snackade med älskling, sen när man kom hem så fick man packa lite, äta lite och sen kom pappa och hämtade mig och syster. Till Willy's och handla sen hem, sätta upp studsmattan och fota lite, sen blev det till att hjälpa till lite med maten - spagetti och köttfärssås, gott gott.

När man ätit upp satte man sig framför tvn och datorn, skriva lite med älsk och Viktor. Sen efter ett tag började man snacka lite med Friberg också, hann inte bli så länge eftersom han skulle lägga sig. Ska väl jag också ganska snart antar jag.

Snart påsklov iaf, upp till Jesper då :D !! Saknar dig.. Sen träffa några av hans kompisar också kanske, får se hur det blir ;)


Kram Rebecca.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress