Rebecca

många frågetecken
Gaaash! Det här med julklappar och presenter är inte lätt. Två klappar/personer är klara, vilket innebär att det bara är sju personer kvar. Jag som är sämst på att komma på sådana saker. Samtidigt försöker jag fixa ihop min egen önskelista. Den är väl så gott som klar, men ganska tråkig då det i stort sätt bara är tallrikar på den. Lite bestick också. Eventuellt även glas, sådana glas som Jesper fått, men samtidigt känns det lite dumt och tråkigt om jag också får det. Eller?
 
Utöver det har jag även försökt att få in lite annat, såsom saker till kameran, böcker, presentkort, pengar, filmer/boxar, bordslampa och kanske någon ugnseldfast-form. Även KitchenAid köksassistent och prylar från IB Laursen kommer kanske att stå med.
 
Jag är lite kluven, samtidigt som jag gillar "hem-artiklar" så känns det dumt att önska sig för mycket då jag inte vet hur min bostad kommer se ut i framtiden. Vad som passar in, vilken stil och så vidare...
 
Hur ska man tänka?
 
Det är bra att få sådana saker då man slipper lägga pengar på det i flyttskedet, men samtidigt vet jag ju inte vilken stil jag kommer köra sen. Jag gillar det klassiska med ljusa/"dova" toner. Lite lantligt och sådär. Men samtidigt så vet jag ju inte hur det kommer bli!