Rebecca

-
Hej på er, mycket är i görningen just nu. Den stora, nya, grejen är som ni vet plugg på högskolan. Det har dragit igång ganska hårt och vi har redan gjort en hel del. Denna veckan påbörjade jag min tredje (!!) kurs. Visserligen så är en av dem bara 1.5hp, vilket innebär att vi haft tre föreläsningar och sedan en examination, här i form av en såkallad hemtenta.
 
Denna veckan har vi påbörjat kursen Anatomi & Fysiologi 1, som är en del ur biokemin. Där har vi gjort ett grupparbete om "Allmän & organisk kemi", "Eukaryota cellers uppbyggnad/funktion och transportmekanismer över cellmembran", "Energiutvinning" och "Proteinsyntes och celldelning". Jag känner mig som någon slags forskare eller något. I alla fall, det har varit intressant och faktiskt så kände man igen en del saker från tidigare studier.
 
Utöver studier så har jag även ägnat lite tid åt träning. Körde Zumba i måndags och igår. Igår blev jag även medlem på ett av gymmen här, 6 månader, egentligen hade det varit bättre med ännu kortare bindningstid men sedan var det ju bara per månad och då blir det jättedyrt.
 
Kollat på lägenheter har jag också gjort, hittat en som kan funka så nu får man väl hålla tummarna för att fastighetsägaren godkänner "min" kreditupplysning.
 
Nu får det bli paus här, dags för kvällsmat!