Rebecca

P I N C H O S
Nu på kvällen överraskade Jesper mig med att vi skulle ut och äta på restaurang. Då blev det att fixa till sig lite och sedan åkte vi in till Skövde. Middag på Pinchos stod på schemat, och eftersom att ingen av oss varit där tidigare kändes det lite spännande. För er som inte vet så kör Pinchos på en lite annorlunda stil där man beställer allt genom deras app och att man sedan själv går och hämtar mat och dricka. Alltså egentligen inte så mycket service men ändå lite trevligt på något sätt. Sedan har de även lite "annorlunda" stil på mat. De kör på tapas-stuket, alltså att man kan beställa in massa olika, små rätter för 39 kronor (ibland lite mer och ibland lite mindre, men 39 går igenom hela prislistan) så att man kan kombinera ihop sin egen måltid. Jag tror att vi slutade på 11 små tapas-rätter + tre små efterrätter och dricka. Riktigt mumsigt var det faktiskt och vi båda två blev riktigt mätta!
 
Vi testade på lite olika saker. Baconinlindade dadlar, plankstek, potatisgratäng, kycklingspett, ceasarsallad, getost och rödbetor, kamben, skaldjurspasta, burgare, stekta räkor och pommes av sötpotatis. Som sagt - mumsigt värre! Till efterrätt tog vi hallon-/lakritspannacotta, marängsviss och "limesockrade" jordgubbar.
 
Ett tips är att besöka stället och testa på deras lite alternativa typ av restaurang. Både mysigt och riktigt gott. Det är en slags kedja/franchising, tyvärr finns den inte precis överallt. Än så länge finns det tre restauranger i Göteborg och en i Skövde. Så om ni bor i närheten, eller om ni har vägarna förbi är det ett tips. Restaurangerna har lite olika utbud av maträtter och efterrätter, men på det stora hela är det nog ganska så samma :)
 
Mina dadlar och caesarsallad, Jesper har kycklingspett och burgare!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress