Rebecca

Dag 5 || Central Park och musikal

Under dag 5 hann vi med Rockefeller Center, Saint Patrick's Cathedral, Apple's butik, en Michael Kors butik, Central Park, lunch på uteservering och så musikal på kvällen.

På Rockefeller var vi bara snabbt inne och tittade i deras ena butik som hade grejor från olika tv-serier och program. Vi köpte en magnet där de 6 vännerna (Friends) är med.

På Apple köpte vi en vit iPad Air och sedan sprang vi tjejer till Michael Kors en vända medan killarna fortsatte att titta på apple-grejor. För min del blev det inget köpt på Michael Kors, men tittade lite i alla fall.

Central Park var också fantastiskt. Mitt i en av de största städerna i världen, men massor av höga byggnader, finns en stor park. En lugn oas liksom. Vi gick runt där en stund. Tittade på isrinken, drack varm choklad och kom jättenära ekorrarna som levde där. En av de saker som jag verkligen kommer minnas därifrån är just det här med att stå i en stor park, och att där, bakom parken och träden, reser sig höga, höga hus. Ja, som man ser i filmerna. Det såg faktiskt rätt coolt ut.

Central Park är även en av de saker som gör att jag vill åka tillbaka till New York. Det var riktigt fint nu när det var snö, men det hade varit kul att se när det är grönt och fint också. Solen lyste ju rätt på en så det var skönt att gå runt, även om det egentligen var kallt, solen värme bra. Men tänk att gå där i vårsolen i stället!

Efter Central Park åkte vi till Shake Shack och åt lunch, ute. Först kände jag inte alls för det, ute liksom när det är så kallt. Men när vi väl satt där och hade fått maten var det riktigt mysigt. Sitta och äta ute i en liten park, under infravärme. Hamburgarna var väldigt goda och så var det en hel del vilda djur som gick runt där. Haha, vilda djur som i ekorrar och fåglar alltså. Jag tyckte åtminstone att det var mysigt och charmigt.

Lite mer shopping följde och sedan var det dags för musikal på kvällen. Vi tittade på Rock of Ages. Så jäkla bra!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress