Rebecca

NÖJD!
Just nu känner jag mig rätt nöjd med mig själv. Jag har idag fått reda på resultatet på de två sista tentorna. Jag är godkänd i allt! På allt i de två senaste kurserna, men även alla kurser under hela utbildningen. Det känns riktigt skönt. Ändå kan jag känna en liten, liten .... bitterhet (?). Ifall jag hade fixat ett VG på farmakologin också, så hade jag fått VG i hela den kursen. Sen visst, det spelar ju ingen vidare roll sen, när jag söker jobb, men ändå.
 
 
anniepiie

Wohoo, va duktig du är!! Hur ska du fira dessa fina resultat!?? ;D SV: Jaa, julmarknader är mysiga. :) Ibland är det jättesvårt med julklappar men sen kan jag ha "spenderarbyxorna" ibland och då är det inte så svårt! ;) hihi Nu ska jag göra scones, blev sugen på det för läste en blogg precis, såg så himla gott ut. :) Brukar göra med grahamsmjöl och frön, tycker du om det?? Minusgrader där du befinner dig än?? Här är det bara plus än så länge. :) Trevlig kväll fina du!! :) ♥ kram

♀ THE REVOLT ♀

va skönt att du är godkänd!^^ Vrf spelar det ingen roll då du söker jobb?:o

Svar: Ja, det är väldigt skönt! Alltså, de som kommer anställa mig sedan tittar ju mest på att jag är utbildad och har min legitimation, inte exakt vad jag har för betyg i alla kurser. Däremot så kan det ju kanske vara så att höga betyg underlättar sedan om jag ska specialistutbilda mig. Men jag kan tänka mig att inte det heller är något problem med tanke på hur det ser ut med specialistsjuksköterskor ute i arbetslivet.
Rebecca

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress