Projektplan

Idag har vi skrivit en projektplan som jag hade tänkt skriva ut här. Efter att vi skrivit klart projektplanen och visat Tobias den så åkte vi iväg och fotograferade!

Projektplanen:

Mål
Ta massor av foton och anordna en utställning, som vi är nöjd med, i mitten av vårterminen.


Syfte
Att prova på att jobba lite mer som riktiga fotografer. Se hur det är att anordna en utställning och visa upp våra bilder.


Bakgrund
Vi tycker att det är kul att fotografera.


Metod
- Vi har bestämt att vi ska anordna en fotoutställning med temat natur, med bilder som vi tar själv under årets gång. Vi har valt att vara i mammas företags lokal.
- Vi ska även marknadsföra utställningen genom affischer på stan, i skolan och i lokalen så att företagets besökare också får kännedom om utställningen.
- Målet är att vi ska få en fin utställning som vi är nöjda med, och att vi ska marknadsföra oss själva och våra bilder.


Presentation
Utställningen är vår presentation.


Tidsplan
Vecka 4 - bilderna färdigtagna. Självklart behöver inte bilderna vara helt färdigtagna denna vecka då vi har satt upp ett antal veckor åt redigering.
Vecka 9 - bilderna färdigredigerade.
Vecka 11 - bilderna utskrivna.


Vecka 5 - börja med marknadsföringen. Självklart kan man börja med marknadsföringen innan om man känner att man har tid.
Vecka 9 - marknadsföring klar, uppsättning av denna.


25e mars (fredagen vecka 12) - Utställningsdagen, tidigare den 1a april men det passade bättre för min mamma att ha det veckan innan.


8 oktober

På lektionen idag rensade jag ut lite bilder som jag ska ha med mig till nästa handledarmöte med Sandra någon gång i nästa vecka. Bilder som jag kanske kommer ha med på utställningen i vår. Detta tog hela lektionen, så mer än så hann vi inte med idag.

1 oktober

På dagens lektion åkte vi hem och fotograferade, så det finns inte så mycket att skriva om denna dagen. Det vi sa var att vi skulle försöka fixa ihop något förslag på reklam/affisch till utställningen.

RSS 2.0