Projektplan

Idag har vi skrivit en projektplan som jag hade tänkt skriva ut här. Efter att vi skrivit klart projektplanen och visat Tobias den så åkte vi iväg och fotograferade!

Projektplanen:

Mål
Ta massor av foton och anordna en utställning, som vi är nöjd med, i mitten av vårterminen.


Syfte
Att prova på att jobba lite mer som riktiga fotografer. Se hur det är att anordna en utställning och visa upp våra bilder.


Bakgrund
Vi tycker att det är kul att fotografera.


Metod
- Vi har bestämt att vi ska anordna en fotoutställning med temat natur, med bilder som vi tar själv under årets gång. Vi har valt att vara i mammas företags lokal.
- Vi ska även marknadsföra utställningen genom affischer på stan, i skolan och i lokalen så att företagets besökare också får kännedom om utställningen.
- Målet är att vi ska få en fin utställning som vi är nöjda med, och att vi ska marknadsföra oss själva och våra bilder.


Presentation
Utställningen är vår presentation.


Tidsplan
Vecka 4 - bilderna färdigtagna. Självklart behöver inte bilderna vara helt färdigtagna denna vecka då vi har satt upp ett antal veckor åt redigering.
Vecka 9 - bilderna färdigredigerade.
Vecka 11 - bilderna utskrivna.


Vecka 5 - börja med marknadsföringen. Självklart kan man börja med marknadsföringen innan om man känner att man har tid.
Vecka 9 - marknadsföring klar, uppsättning av denna.


25e mars (fredagen vecka 12) - Utställningsdagen, tidigare den 1a april men det passade bättre för min mamma att ha det veckan innan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0