Anteckningar från den 10de september.

Idag fick vi tilldelat oss en handledare, jag och Stephanie fick Sandra.

Vi gick även igenom vilka datum som vi vill försöka vara klara med olika saker, såsom när alla bilderna ska vara färdigtagna, redigerade och utskrivna, vilka datum som vi ska vara i lokalen och hänga upp fotografierna, när vi ska sätta igång med marknadsföringen och när den är klar.

Bilderna ska vara färdigtagna, färdigredigerade och utskrivna i vecka 12.
Upphängningsdatumen ska förhoppningsvis vara den 31/3 och på dagen den 1/4 - innan själva utställningen börjar.
Marknadsföringen ska vi senast börja på vecka 7 och så ska den allra senast vara klar vecka 10, då vi även hade tänkt sätta upp den på olika platser. Skolan, andra skolor och i stan.

Första april fastställandes även som datumet då utställningen ska äga rum.

Datumet för vårat besök i lokalen, då vi ska se hur det ser ut där och hur stort det är, har vi inte bestämt, mer än att det skulle ske så snart som möjligt. Vi sa att jag skulle kolla upp det med min mamma till nästkommande lektion.

Vi pratade även om inträde, om vi ska ha något sådant och hur mycket det i så fall skulle vara. Vi bestämde oss för att det i sådana fall skulle ligga på mellan 10 och 15 kronor.

Mer än så hann vi inte med på de 40 minuterna. Däremot satte vi upp lite punkter på vad vi ska gå igenom nästa gång och det vi kom fram till var bara att vi skulle checka av datumet för lokal-besöket och att vi sedan ska ut och fotografera. Eventuellt kommer det upp någonting mer när det väl är fredag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0