Rebecca

31 mars!
Sista dagen på mars idag då!! Imorgon är det April! Vår, värme, sol välkommen!! Mars har väl varit lite sisådär med just det tyvärr. Men nu hoppas jag iaf på att april ska komma med lite bättre väder!

Vad har hänt idag då, efter mitt förra inlägg? Hmm.. på lunchrasten filmade vi till vår film, på engelskan höll vi på med grammatik och på matten räknade vi såklart matte. Slutade precis så att jag hann med bussen som gick 16.01 (visserligen var den lite sen, men det var ju bara bra - kom till bussen fem över), sen hem till mamma, ut med hunden, äta och vänta på att pappa skulle hämta mig där. Hem, fixa lite med datorn, äta, sen lite till dator och tv. Snackat med älsk, Dennis, Viktor, Rasmus och även Adam som adda mig idag. Intressant då :P
Även hållt på att klippa i filmen, gick bra, fortsätta med redigeringen imorgon! Då får vi se hur den blir, den ska ju vara klar då :O

Åhhhh, längtar till lovet!! Till älskling <3<3 Kanske blir någon fest? Får se :) Eventuellt Danmark innan, eller något. We'll see..

Aja, snart lägga mig. En sista fråga: Någon som har något tips på bra finnmedel??? :P Starkt behov av det känner jag. Hatar mitt ansikte...

Godnatt, kramar Rebecca
Medieproduktion.
Hejsan.
Änsålänge har det inte hänt så mycket under min dag. Upp vid kvart över sju (försent!!) duscha, fixa mig, äta... Hann ändå, åker ju med min pappa och syster på morgonen, så de anpassar sig väl lite efter hur långt jag kommit. Kom iväg vid 10 i åtta, så det var inte så farligt sent precis, syster kom inte försent till skolan och jag hann med bussen från stp vid 08.10 - vilket innebar att jag fick sitta i skolan jätte länge (35min) innan vi började. Dubbellektion i medieproduktion (9-12) skulle hålla på med filmen - gjort om den igen. Men kan inte filma förens på lunchrasten så kollat lite film från www.alluc.org (The Ring) fast fick bara kolla 72min elr vad det var, så nu sitter jag mest här och väntar på att vi ska sluta så man kan börja gå och äta.

Skriver mer senare!
Kram.
Måndag igen.
Jaha, då var helgen slut och dags för skola igen. Började 09.00 och gick sen till 16.05, hade tre karaktärsämen (medieproduktion, mediekunskap och multimedia) och ett kärnämne (svenska).
Började iaf med medieproduktion - film, film, film. Inte börjat än och den ska vara klar på onsdag.. ehm. Sen hade mediekunskap, där skulle vi göra egna nyheter - välja en bild och en rubrik & ingress. Till bilden skulle vi skriva en egen rubrik & ingress och till rubriken... så skulle vi hitta en passande bild.
Vid 12 (12.25) så åt vi, någon pytt i panna liknande sak blev det. Helt okej faktikst.
Efter lunchen så blev det multimedia - film film film. Finns inte mycket mer att säga. Och sist hade vi som sagt svenska, skulle komma på olika frågeställningar och grejs.
Slutade vid 16.05, lite efter det satt man på bussen till mamma och snackade med älskling, sen när man kom hem så fick man packa lite, äta lite och sen kom pappa och hämtade mig och syster. Till Willy's och handla sen hem, sätta upp studsmattan och fota lite, sen blev det till att hjälpa till lite med maten - spagetti och köttfärssås, gott gott.

När man ätit upp satte man sig framför tvn och datorn, skriva lite med älsk och Viktor. Sen efter ett tag började man snacka lite med Friberg också, hann inte bli så länge eftersom han skulle lägga sig. Ska väl jag också ganska snart antar jag.

Snart påsklov iaf, upp till Jesper då :D !! Saknar dig.. Sen träffa några av hans kompisar också kanske, får se hur det blir ;)


Kram Rebecca.