Rebecca

Dagen
Dagen idag har varit härlig. Ni vet egentligen vad jag har gjort - tittat över vad jag ska ha med upp till Jesper, packat ner grejer eftersom att jag skulle till pappa idag, och tagit ett bad. Mycket mer än så har det inte varit. Umgåtts och snackat med mamma så mycket som möjligt och sedan även med pappa efter att han kommit och hämtat oss.

Imorgon är det skola igen, får hoppas att jag kommer upp vid sju, har ju blivit helt avvänd från det nu när jag har haft så mycket lediga dagar och sovmornar. Senaste dagen jag var tvungen att gå upp runt sju var i tisdags förra veckan!

Härligt att bada. Önskar bara att jag kunde bli lite brun!

Fick en liten namnsdags present (hade namnsdag förra måndagen) av farmor och farfar.
100 kronor och ett litet kort på mig och Jesper (och Victor) när de träffade Jesper för första gången.
vecka 22.

Ganska härlig vecka faktiskt.

Engelska, matte, håltimme och idrott imorgon. Engelska och samhällskunskap på onsdag.
Som det ser ut nu i alla fall.

Sista maj
Godmorgon godmorgon, fastän man varit vaken i någon timme. Idag är jag, som ni kanske vet, ledig. Otroligt skönt faktiskt! Så idag ska jag bara sitta hemma och slöa, kolla över vad jag ska ha med mig upp till Jesper och vad jag ska ha med hem till pappa. Sedan hade jag även tänkt ta ett härligt litet bad, får se hur det blir med det - tid och sådär. Vid 17/18-tiden antar jag att pappa kommer hit och hämtar mig, och ikväll hade jag skumma igenom matteboken eftersom att jag ska ha mitt VG-kompletteringsprov imorgon! Egentligen ser läraren att jag kan allt så egentligen har jag ett VG redan, men det var något litet som var lite osäkert, vet inte vad bara.

Men, nog om det. Nu ska jag sätta igång med packning och allt sådant! Kram.