Rebecca

Hej allesammans. Det är onsdag och jag, Je...

foto0202 (MMS)

Hej allesammans. Det är onsdag och jag, Jesper och min familj (hos mamma då) är i Landskrona. Vi har precis varit och badat och nu sitter vi på Pumphuset och fikar lite. Kaffe och sorbet. Efter fikat blir det en liten runda vid havet tror jag och sedan ska vi köra upp till Jesper. Nej, nu ska jag ägna mig åt min familj, fikat och den fina utsikten. Kram på er!

Tisdag?
Hej!
Har precis vaknat upp efter en lång natt av film och mys. Låg och kollade på "Back to the blue lagoon" halva natten. Var jätte mysigt, mindre kul att gå upp idag. Än så länge har det inte hänt så mycket mer än att vi har duschat tsm. Senare ikväll ska vi gå på Avatar i 3D inne i Malmö. 
Nu får vi se vad dagen bjuder på, vädret ser iaf fint ut :D

Pöss Pöss
Söndag
Då var det alltså söndag igen. Men det är inget tråkigt med det (om man bortser från att det är lite surt att lämna pappa), det är ju inte skola imorgon! Det är ju lov, påsklov!

Gårdagen var i alla fall bra, gästerna kom runt 16, då blev det lite "mingel" och sedan var det mat runt halv sex. Sedan blev det återigen lite prat innan efterrätten - tårta och kakor, gott gott, dock smakade jag bara tårtan så jag hoppas att farmor lämnade kvar kakorna! Efter efterrätten någon gång åkte mina kusiner och farfar hem, farmor, faster och hennes man stannade kvar över natten.

Idag då, vi vaknade för några timmar sedan, men har mest tagit det lugnt. Kom från duschen för kanske 30 minuter sedan, det var även då som de kvarvarande gästerna åkte hem. Just nu är pappa och Jesper ute och meckar med hans (Jespers) bil eftersom att det är något strul med vindrutetorkarna. Under tiden skulle jag borsta håret, så jag får väl gå och göra det nu snart. Ville bara få upp ett litet inlägg!

Nu ska jag gå och fixa mig, sedan blir det frukost/lunch.
Kram!

Ps. Bilden kommer upp vid ett senare tillfälle! Har inte haft tid till att lägga in den på datorn.