Rebecca

tjäna pengar på att värva!
1. Klicka på bannern nedan och bli medlem.


2. Sätt igång och värva - du får 600kronor/värvning!

3. Kopiera denna text tex. om du inte orkar skriva själv eller bara skriv länken eller tipsa på din blogg eller via fb, bdb osv med DIN banner. Sen när någon klickar på din banner eller länken och blir medlem så får ni båda pengar. Dels för den blev medlem genom en annans banner och dels för du har värvat denna person till adrecords sida. PS: du tjänar även pengar på när denna person värvar någon annan, HUR BRA ÄR INTE DET?
dött och tråkigt
Det är konstigt vad ens energi helt kan gå ur en när man sitter hemma och gör i stort sätt ingenting. Jag har noll energi, har inte lust att göra ett skit... Ingenting! Jesper är på mig med att jag borde ut och springa, cykla - röra på mig. Men jag har verkligen ingen lust alls till det. Jag borde söka miljontals jobb, jag har ju tiden i alla fall, men det finns ingen lust till det heller. Allt känns helt platt, grått och tråkigt! Visst är det mysigt att träffa mamma, men energin finns inte där... Jag kände mig i alla fall rätt så duktig igår då jag hann med en hel del; dammsög, diskade, gjorde en liten grej för mammas företag, var ute och gick med hunden och lagade mat. Idag har jag däremot inte gjort mycket alls - mejlat iväg en grej och kört igång en maskin tvätt. Det är väl det, och kollat runt på platsbankens hemsida.

Dött och tråkigt, det är så det känns!

I lördags körde jag till Burlövs Center. Vi behövde grejor på apoteket och inne på Coop. Sedan köpte jag även lite kläder, ett par jeans och en tröja på Gina - bild kommer. På kvällen lagade vi mat tillsammans, halloumi till "förrätt" och sedan en god pasta och pastasås med kräftor! På söndagen begav vi oss hem till mamma, en rätt lugn dag. På måndagen skulle jag infinna mig på Arbetsförmedlingen i Staffanstorp för möte, sedan träffade jag på Susanne, hennes son Liam och en kompis till henne när jag tog mig till bussen hem. Satt med dem en stund medan jag väntade på bussen. Tisdag-onsdag vet ni ju redan, och där får det nog vara nog med uppdatering - for now. Ska väl ta mig ner till tvättmaskinen och hänga upp all tvätt, sedan ska jag försöka få ihop några personliga brev så att jag kan söka lite jobb...
tack underbara celia
När jag loggade in här på bloggen idag såg jag att jag hade fått världens finaste kommentar till inlägget "Irriterad . Arg . Ledsen." från en tjej som har suttit i exakt samma situation som jag är i nu. Jag blev så otroligt glad när jag såg det hon skrivit och jag vill bara säga tack.

Jag blev så otroligt glad när jag läste det här, jag kände till och med att tårarna var på väg att titta fram! Det känns så jäkla skönt att höra detta från någon annan, faktiskt - även om man tycker synd om henne. Jag känner verkligen igen mig i det hon skriver. Precis allt.

Jag blir också ledsen när jag hör om andra som klarar det (glad för deras skull också såklart). Jag tänker "vad är det för fel på mig, varför klarar inte jag det?". Jag känner igen sorgen hon skriver om. Jag känner igen vartenda ord!

Det känns helt lönlöst, men nu ska jag ta mig upp på hästen igen och bara kämpa & kämpa. För någon gång ska det gå! Jag vill ha det till sommaren, men jag vet inte hur jag ska hinna med det - det känns så snart, men jag ska försöka och kämpa...

Det är galet att en, för mig, helt okänd person kan ge en så mycket, men det är härligt att det faktiskt kan vara så. Tack än en gång för din underbara kommentar Celia!