Rebecca

thank you card
När jag kom hem från stan idag låg det ett litet paket i brevlådan. Till mig. I söndags beställde jag hem tackkort för studenten (bättre sent än aldrig?), och nu kom dem. De blev rätt bra faktiskt. Får sätta mig och signera några stycken så att jag kan skicka ut dem imorgon eller något sånt. Det är ju verkligen på tiden om man säger så. Måste bara få fram allas adresser, men jag tror att de är samlade på min andra dator.

Hur kortet blev får ni inte se nu, vill ju att det ska bli som en överraskning för dem som ska få det. Men, visserligen, om de läser på min blogg så ser de ju att det är påväg... Smart Rebecca, smart!

lektion 9 och 10
Idag har jag haft två körlektioner, som ni vet. Det gick riktigt bra. På första lektionen parkerade jag några gånger, sedan var även det momentet färdigt (moment 5). Jag håller just nu på med moment 7 och 8 (Samordning/Bromsning och Inledande tätort) och det lär inte ta så jätte lång tid innan de är färdiga också. Sedan är det bara åtta moment kvar. Underbart! Det går framåt det här!

Eftersom att jag kör upp på sommarhalvåret så stryks mörkerkörningen.
Det är bara obligatoriskt om man kör upp mellan november och mars...

09:08
Idag blir det nästan en heldag på körskolan. Har min första lektion vid 10.20 till 11.20 och sedan har jag en paus till 14.10 då nästa timme drar igång. På den pausen hade jag tänkt sätta mig och skriva några repetitioner, men jag lär väl gå och fixa någon lunch också. Det är ju rätt många timmar. Kanske går jag och kollar i affärer efter en liten kalender. Det skulle vara bra med en sån alltså!

Innan jag åker in till Lund har jag lite att göra. Borsta ut mitt nytvättade hår och gå ut med hunden. Det går ju rätt snabbt, men jag borde börja snart. Ska gå till bussen om 20 minuter...