Rebecca

we're moving
Just för tillfället känner jag mig rätt så stressad med allt som händer runtomkring mig. För ungefär två veckor sedan när mamma, Johan och jag satt och drack te så gick vi in på Bovision för att kolla runt på hus, mamma & Johan har velat flytta härifrån ett rätt bra tag. Vi hittade en rätt stor "villa" lite närmare där min pappa bor. Mamma förälskade sig direkt i stället och likaså gjorde Johan. Dagen därpå ringde de till mäklaren för att boka in sig på visning samma dag. De åkte dit och kollade. De såg då att det var en hel del att göra med huset, men de bestämde sig för att lägga ett bud på det ändå, beroende på vad banken sa...

Det har varit en liten procedur, som ändå har gått väldigt snabbt. Idag ringde mäklaren till oss och sa att vårt bud "vann" och att säljarna ville sälja huset till just oss.

Vi (eller ja, mamma och Johan) drog direkt igång med försäljningen av detta huset när de hade varit och kollat på det nya. Vår mäklare har varit här och värderat huset och på torsdag kommer han/hon igen tror jag. Nästa torsdag kommer fotografen dessutom hit.

Detta betyder att vi snabbt som attan måste fixa här hemma. Plocka undan alla onödiga prylar, eller om de är personliga, packa ner en del kläder som vi tror att vi inte kommer använda dessa veckorna. Det som ska vara kvar här är det som "gör" ett hem. Det som gör ett hem helt.

Eftersom att jag och min syster sticker iväg redan på fredag så har vi rätt så ont om tid när det gäller undanplockningen på våra rum. Vi ska upp till farmor & farfar/kusinerna för att fira farmor som blir 80. Dagen därpå tar jag tåget upp till Jesper eftersom att han fyller 20, jag kommer inte hem förens rätt så sent på torsdagen (samma dag som fotografen kommer hit).

Alltså måste jag ha ALLT fixat tills på fredag vid lunch, en grej till som ska hinnas med är ju att packa, bestämma kläder till festligheterna och slå in presenterna! Snacka om stress? I alla fall för mig...

Imorgon så ska hela familjen, på mammas sida, sticka till det nya huset för att kolla in det. Pappa och jag körde förbi det i lördags med motorcyklen, men då kunde vi ju bara se det utifrån. Stort är det i alla fall!
mer shopping

I fredags åkte jag som ni vet ner till Ystad för att träffa en tjej som hade en bloppis på sin blogg. Köpte fyra grejor av henne. Klänning, jumpsuit, linne och jeans. Alla plaggen ser ni ovan. Idag passade jag på att gå inom Gina Tricot för att köpa ett skärp som man kan ha i midjan till jeansen!

Vit klänning från Rare Fasion, likadan som Kenza har, 260 kronor.
Jumpsuit från H&M, 180 kronor.
Linne från H&M, 60 kronor.
Höga jeans från Cheap Monday, 150 kronor.

Skärpet från Gina Tricot kostade 129 kronor.
körde i malmö igår
Både idag och igår har mycket tid gått åt, åt att köra bil. Igår körde jag hemifrån pappa till Staffanstorp för att hämta min systers ena kompis, sen körde vi vidare in till BrandWorld nära Entré i Malmö. Efter någon timmes kik i BrandWorld-affären körde jag (och pappa) ut till Svågertorp för att kolla i bland annat den nya, stora Stadium-butiken. Sedan fick vi bråttom, så pappa körde in till Malmö och Entré igen för att hämta min syster och hennes kompis och sedan åkte vi ut till Nova Lund. Gick runt och kollade på lite olika ställen tills det var stängningsdags... Från Nova körde jag sedan hem, inom Staffanstorp för att lämna min syster och hennes kompis, och för att tanka.

När pappa och jag kom hem bytte vi om till mc-kläderna och så drog vi ut i det fina vädret en stund. Körde en runda ut till Hässleberga, Pydde, Staffanstorp, Hässleberga, Häckeberga och så hem. Efter MC-turen blev det en lugn kväll framför teven. Där vi båda somnade...

Idag har jag också kört lite. Körde till Staffanstorp för att hämta min syster och sedan tillbaka därifrån. Hann inte så mycket mer än så eftersom att pappa skulle iväg på en grej vid fyra. Sen dess har det varit en lugn dag framför teven. Har även bokat tågbiljetter upp till Jesper nästa lördag! Nu håller jag på att packa, imorgon ska jag hem till mamma igen. Kram och godnatt!

En söt liten grannkatt som kom och la sig i vår ena bil igår efter att jag kört hemifrån-Malmö, Lund-hem :)