Rebecca

Paris
Nu är det verkligen dags för mig att sova. Dagen börjar tidigt imorgon då det är dags för nästa äventyr. Vi åker till Paris! Måndag till onsdag, så det är ingen lång resa, men tillräckligt för att koppla bort vardagen lite :) Vi ska åka dit för att kolla på fotboll. PSG-Barcelona. Men vi hinner förhoppningsvis med lite annat också. Jag har  aldrig varit där så det ska bli spännande! Jag hoppas ju i alla fall på att få titta på lite sevärdheter också. :) Kram och godnatt på er!
Lady Gaga!
Igår var det äntligen dags. Dagen för min systers födelsedagspresent hade kommit. Vi åkte till Herning i Danmark för att gå på Lady Gaga-konsert! Min syster fick det i present av mig och Jesper när hon fyllde 16. Herregud, 16 år, det är helt galet !!!! Jag hoppas och tror att hon tyckte att det var bra och kul :) Det var vi tre plus Jespers syskon. Vi kom ner till min mamma i fredags och sov över där, igår åkte vi vidare till Danmark, checkade in på vandrarhemmet och begav oss mot konserten. Hur kul som helst! Idag bar det av norrut igen, men en snabb paus hos mamma för att lämna av syster och äta lunch ❤️️
 
16 - 09 - 14
Nu har det varit tyst här ett tag, men det är kul att ni ändå är några som tittar in här varje dag. Inga mängder men några stycken i alla fall. Vilka är ni? Är det bara folk jag känner eller är det någon okänd också? :)
 
I alla fall. Skolan har kört igång för fullt. Förra veckan var det långa dagar varje dag. Dock så hade vi den sista föreläsningen i fredags (för de kurser vi läser just nu). Framöver har vi bara seminarium, VFU (alltså praktik), några inlämningsuppgifter, en hemtenta och tre salstentor. Så det är att göra ändå. Men det är lite lättare att bestämma över sin tid själv!
 
Idag hade jag bara skola mellan 11 och 12, då ett kort litet seminarium angående filmen Temple Grandin. Utöver det har jag suttit och skrivit på hemtentan, haft kör och varit en kort sväng och firat Johan (Jespers pappa) som fyllde år idag.
 
Fast att jag inte lagt massor med tid på hemtentan har jag ändå kommit en relativt bra bit på den. 1.5 sida ungefär, totalt får den max vara på 3 sidor. Alltså ingen stor. Har två frågor kvar att svara på, analysera och diskutera. Fortsättning imorgon antar jag. Nu är det dags att sova, imorgon sätter skolan igång vid 9 med ett dokumentationsseminarium. Kram och godnatt!