Rebecca

last day of july
Hej. Då var vi hemma från östkusten och allt vad vi har gjort, igen. Igår åkte vi upp till stugan vid två/tre-tiden, åkte inom farmor och farfar en stund. Åt lite och myste med katten. Någon timme senare körde vi vidare, väl framme hände det inte jätte mycket. Packade in våra saker och sedan tog vi det mest lugnt fram tills maten var klar. Efter maten skulle vi dra oss mot rökeriet där Johan skulle spela, där träffade vi några kompisar till kusinerna. Johan var bra, satt där hela kvällen då han spelade. Runt elva var han klar och då gick vi tillbaka till stugan, åt nattamat i form av hemmagjorda langos (+ en hel del snack), sedan gick vi och lade oss.

Idag vaknade vi runt elva, upp och göra vid sig och äta. Sedan var det dags att sätta sig i bilen och åka mot Lund och födelsedagskalas hos Karina. Var där ett antal timmar innan vi skulle hem. Körde inom mamma för att hämta pass och en lapp.

Nu på kvällen har vi mest tittat på tv och nu äter vi lite, nu ska jag återgå till de andra här hemma. Hej!
baby i love your way
Om lite drygt 2.5 timme får jag äntligen träffa underbaringen igen! Tåget landar i Lund vid åtta, då bär det av hemåt pappa ganska direkt skulle jag tro. När vi kommer hit ska Jesper få i sig lite mat och sedan vet jag inte vad som händer. Ligga och mysa vid TVn kanske?

Imorgon ska vi åka upp till stugan igen, träffa massa folk och se på Johan Sahlberg på kvällen. Stannar över natten. Sedan på lördagen ska vi åka hem. Dock ska vi först inom Karina och fira hennes ena dotter. Mer än så vet jag inte att det händer på lördagen. Sedan kommer man då till den där jäkla söndagen, som inte jag vill prata om, då ska nämligen Jesper hem igen - tillbaka till jobbet på måndagen nämligen. Blä! Men, strunt i det, nu först ska vi ha några härliga dagar tillsammans. Kram ♥
tjugonionde juli
Hallå! Torsdag idag, som ni kanske vet. Idag kommer det inte hända särskilt mycket alls, kommer mest sitta inne och ta det lugnt. Tråkigt väder! Ikväll någon gång kommer i alla fall Jesper hit och stannar här i några dagar, har saknat honom för mycket. Om en liten stund ska jag gå och duscha och leta efter kläder som man kan ha på sig, sedan ska jag försöka städa upp lite här. Rena kläder ligger på skrivbordet eftersom att jag bara orkade flytta dem från tvättstugan och upp till mitt rum, inte in i garderoben och byrån. Sedan ska jag nog dammsuga av golvet lite också!

Vi höres mer senare, hej!