Rebecca

sista juli
Hej på er! Tisdag idag, ännu en dag på WFY. Idag gör jag mig redo för en intervju. Klockan 12 ska jag vara i Malmö. Får se hur det går :) Jag får se vad som händer efter intervjun, om jag kommer hit igen, om det är lönt. Jag ska ju helst även äta något!
 
På tal om inget. Igår var det sista svarsdag angående skola till hösten. Jag har kommit in som reserv på allt, med olika bra reservplatser. Allt mellan 4 och 1477. Jag får se hur det går helt enkelt. Svarade ja till alla sju platserna, även om det egentligen är 2-3 utbildningar som jag helst vill. Bara för att ha lite fler alternativ och större chans. På den jag vill allra helst (tror jag) ligger jag på plats 176 och den som jag vill näst helst ligger jag på plats 22. Så man får se, ingenting är omöjligt. Utbildningen där jag ligger som 1477:e reserv vill jag också jäkligt mycket, men det känns så lånt borta.. men man får se, som sagt. Eftersom att jag inte har riktigt koll på vad jag vill så valde jag att svara JA på allt.
 
Just nu hade det varit riktigt skönt att bara lägga sig ner och sova, men det är kanske inte så lägligt. Istället ska jag sätta mig och förbereda inför den stundande intervjun. Kram!
 
Förresten, vad hade tyckts om en ny design? Funderar lite på att ta en av de förinställda designerna som finns här på blogg.se, så länge i alla fall. Det tråkiga är att den då inte blir lika personlig, men man kan ju visserligen alltid ändra på bilden i headern...
30 juli

Min helg har varit super. Jesper kom ner i fredags så jag har tillbringat den tillsammans med honom. Vi har mest varit hemma, fixat och donat lite. Ja, hjälpt till där hemma. I lördags var vi alla fyra (Jesper, mamma, syster och jag) och kollade på bio. Nya Spider-Man. Det verkade som att alla tyckte att den var bra :).

 

Igår var det sista dagen. Jesper och jag tog en promenad på ungefär en timme. Körde och handlade och sedan kom mormor och en av hennes vänner. Åt lunch allihopa och sedan var det dags för Jesper att bege sig hemåt. Mormor och hennes vän stannade en stund till. Satt och snackade, och fikade.

 

Kvällen ägnades åt att titta igenom mina val inför höstens eventuella studier (sista svarsdag idag) och sedan åt vi varma mackor framför teven och en film, It's Complicated. Bra film det med tyckte vi.

 

Nu är det back to WFY. Sista helveckan startar idag. Från och med nästa vecka ska jag bara gå två halvdagar (9-12.30) per vecka, fram till jul, om jag inte hittar någon annan sysselsättning, som jag förhoppningsvis gör.

26-07-12
Hej på er. Torsdag idag. Ännu en heldag på WFY. Om en halvtimme ungefär så blir det enskilt samtal för min del. Vi ska titta lite på saker som jag vill förbättra. Personligt brev, mitt nätverk och liknande. Efter WFY åker jag hem till pappa, packa, idag åker vi nämligen till mamma. Det är galet att veckorna går så snabbt, våra tre pappa-veckor (sommar/semester-veckor) är redan slut. Nu är det dags för 3-3.5 veckor tillsammans med mamma. Sedan blir det som vanligt igen.
 
Sitter som sagt i WFY's lokaler. Jag har inte så mycket att göra. Jag har sökt 20 jobb denna veckan så det känns som att jag kan ta det lite lugnt, men det är lite drygt att mest sitta. Jaja, snart snacka så jag klarar mig nog :)