Rebecca

10:46
Hej på er. De senaste dagarna har jag haft sjukligt ont i huvudet. Antagligen är det en blandning av för lite mat och dricka, dålig sömn och att jag inte varit ute särskilt mycket. Var ute och gick en runda igår, i hopp om att det skulle bli lite bättre. Men icke... Idag vaknade jag i alla fall utan någon huvudvärk. Yes, tänkte jag. Men nu, inte ens en timme senare är det fullt ös igen. Det är inte riktigt så illa som igår, men det är ändå inget kul.

Just nu dricker jag lite gott the, mums, och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Idag ska vi nämligen till huset i Staffanstorp, antagligen sista gången för mig, och rensa lite till. Även om vi har lagt några dagar på att rensa/flytta ut grejor till andra stället/städa så finns det ändå en del kvar. Vi ska fortsätta med det idag.

Jag har ställt mig frågan ett antal gånger. Även här på bloggen. Hur har vi fått plats i det lilla huset? Det nya, väldigt mycket större, huset är ju redan fullt med möbler...
23:11
Dagarna har gått i ett. I fredags var jag hos tandläkaren på morgonen. Sen åkte jag tillbaka hem till pappa. Åt, la mig framför teven och somnade. Vaknade några timmar senare, snabbt duscha, klä på sig och packa. Sen kom mamma och hämtade mig och min syster. Åkte hem till henne, åt och sedan satte vi oss i bilen och körde upp till Kristianstad. Där kollade vi på en jäkla massa dans. Det var massor med olika grupper (baserade på ålder) som skulle visa vad de hade lärt sig denna terminen. Båda mina kusiner var med, i olika grupper. Därefter åkte vi hem till dem, snackade och åt (igen). Stannade där i några timmar och sedan började den 2 timmar långa bilfärden hem. Nästan i alla fall, massor med vägarbete.

Igår fyllde Petter år, men vi firade honom inte förens idag. Med gäster alltså. Sjöng för honom på morgonen och någon timme senare begav vi oss till det andra huset och började fixa. Flyttade ytterligare saker. Har gjort det vid ett tillfälle tidigare. Alltså, verkligen tagit i. Men vi är fortfarande inte klara. Det är lite kvar. Helt sjukt. Vi alla frågar oss hur vi fick plats i det lilla huset. Det vi bor i nu är rätt mycket större och det står ändå grejor överallt!

Idag hade vi gäster på besök. Johans bror + hans barn kom från Danmark. Egentligen skulle hans föräldrar komma också, men pga blåsten så vågade de inte köra. I alla fall. De var tvungna att åka tidigt eftersom ena dottern skulle iväg och sjunga. Resten av dagen har det varit en del fix med huset. Flyttat grejor, slängt lite, sorterat. Vid halv sju kom pappa och hämtade oss två, och resten av kvällen har ägnats åt pizza, tv och dator...
24 november 2011.
Idag har det varit en bra dag. Sov till tolv (lite länge kanske). Upp, äta, duscha och klä på sig. Försöka få tag på mamma i en timme ungefär. Därefter satte man sig på cyklen och cyklade ut till nya huset. Vajra-runda. Kaffe och prat med mamma. Mys med djuren. Kollat på bilder. Fixat och ordnat med grejor - burit upp på vinden.

Pappa kom och hämtade mig när han slutat jobba. Åkte hem och fixade maten tillsammans. Tacos, mums. Sedan har det varit en kväll framför teven. Och datorn. Har letat julklappar och kläder inför nyår. Börjar få lite lätt panik här nu. Det är snart dags! Idag har det varit exakt EN månad till julafton...

Men, men. Man ska inte deppa ihop för det. Det löser sig. Eventuellt så har jag hittat lite kläder inför nyår. Men vill åka och kolla på det i affären så att jag ser ifall det motsvarar mina förväntningar.

Nu ska jag i alla fall sova. Upp tidigt imorgon för att åka till tandläkaren. På kvällen sedan ska vi upp till mina "småkusiner" och se dem uppträda. Streetdance tror jag att det är - kul :)

Kan det vara något tro? Plus ett par skor och lite smycken såklart! Ska man köra barbent?