Rebecca

It's getting later and later
Även dagen idag har bestått av jobb nere på JA Transportband. Har till stor del målat idag faktiskt. Vi kom dit ner vid elva och så åkte jag tillbaka hem med hans pappa vid halv sex ungefär. Då blev det två tallrikar fil och START (tror jag att det var) och sedan dusch. Nu sitter jag här påklädd och väntar på att klockan ska bli kvart över sex eftersom att vi då ska åka till Grolanda och titta när Stenstorps U-lag spelar match. Först ska jag bara borsta igenom mitt hår och så funderar jag även på om man ska fråga om jag ska sätta igång en maskjn tvätt - det är ju faktiskt jag som fyllt tvättkorgen här denna gången. Känns taskigt att låta mamman här i huset göra allt!

Men, nej, nu ska jag fixa håret. Hej!
29 juni
Dagen idag har till stor del handlat om jobb. Var nere vid lagret vid tio och sedan var vi tillbaka hos Jesper vid fem. Jobbet idag bestod till stor del av skärning i gummi och slipning av plast, sedan var vi även och lämnade lite saker på Volvo i Skövde, där vi även åt - i Skövde alltså.

När klockan slog fem var vi som sagt tillbaka hemma igen och då blev det dusch. Vid sju stationerade vi oss på Sportvallen där A-laget hade match mot Sandhem, vinst med 1-0, och sedan åkte vi tillbaka till Jesper igen. Efter det har det inte hänt så mycket mer, ätit hämte-pizza och tittat på Spanien-Portugal, dock somnade jag i slutet av den matchen men jag vet att det slutade 1-0 till Spanien. Just nu sitter vi på Jespers rum, han spelar spel och jag sitter här och skriver + längtar efter godis - är så jäkla sugen på det just nu av någon anledning!

Imorgon ska vi eventuellt fixa lite med deras båt, måla undersidan och sånt, så att de/vi kan ta med den till kusten när vi åker dit. Blir eventuellt kusten för mig och Jesper nu på torsdag, inget bestämt men kanske.

Men nej, nu ska jag sluta. Hörs antagligen imorgon!