Rebecca

kuddträsket
Jag börjar få koll på det! Kuddar, plädar och gardiner. Jag har fått in saker till både hösten och vintern! Just nu är det ljung - vitt/brun-randigt - stjärna i höstkuddarna, samt vitt och ljung i gardiner, plädarna har jag inte hittat än. Till vintern är det svart - rött - ren - text som gäller på kuddarna, sedan har jag även hittat söta gardiner men jag är inte helt säker på att de funkar ihop med kuddarna... men, då kan man visserligen ha dem någon annan stans, sovrummet kanske? Kanske passar det bättre med en grå kudde istället för en svart? Jag får väl höra med Jesper också, vad han tycker, eller så kanske jag inte ska göra det. Som jag nämnt tidigare har vi inte riktigt samma smak.
 
Bilderna är från Ellos
Rudolph the Red-nosed Reindeer
Jag har tänkt på det flera gånger tidigare, och nu dök det upp igen... Vi har ett stort täcke på 220x220 cm, med andra ord behöver vi även stora påslakan. Problemet är att det inte finns lika många påslakan som är i den storleken, jämfört med mindre storlekar. Nu när jag tittade på såna saker så hittade jag ett jättegulligt påslakan med tillhörande örngott som jag gärna hade velat ha till jul... Men - det finns ju inte i "vår" storlek. Tråkigt tycker jag! Det finns massor med söta eller fina påslakan, men vi kan inte ha dem. Så typiskt!
 
Detta hittade jag på Ellos, i en härlig bild med överkast samt kuddar i pälsimitation...
På kudden står en del av "Rudolph the Red-nosed Reindeer"!
00:22
Sitter i en mörk lägenhet och kan inte sova. Kanske har jag inte försökt tillräckligt. Jag kände en dragningskraft till datorn och för att titta på massor av saker ...

... för det första var det om PowerPointen till morgondagens föreläsning hade kommit upp, vilket den inte hade. Sedan hade jag egentligen även velat titta på en massa saker till lägenheten. Än en gång. Kuddar, plädar, gardiner, ljus, mattor, tavlor och så vidare. Fast egentligen står inhandling samt piff här hemma högre på listan än att leta efter saker på nätet, jag börjar bli lite trött på det!

Jag och Jesper har inte riktigt samma smak om man så säger ... vilket kan vara lite frustrerande vissa gånger!