Rebecca

Duschad och klar.
Äntligen! Äntligen har jag duschat. Eftersom att vi inte precis har gjort något på dagarna så har inte jag duschat sen i fredags - vilket förövrigt har varit bra för håret, inte bra att hålla på att tvätta det varje dag! Men, ja, nu var det dags. Duschad och ren nu, sitter i soffan och kollar på TV4, just nu är det nyheterna, eller det övergick precis till reklam, och snart börjar "Wallander: Afrikanen" igen. När filmen är slut ska jag gå och packa inför imorgon - dels så åker jag till mamma imorgon, och dels så är det dags för skola igen. Men inga sura miner för det, för på måndag vecka 10 så är det studiedag. Plus att det snart är påsklov också, haha.

Kram på er! ♥
Reseholic!
Bild tagen från fritidsresor.se

Det är vad jag är. Just nu sitter jag och kollar in "Fritidsresor/ICA Kortet" tidning - resor med Fritidsresor där man får rabatt om man har ICA kort. Samtidigt kollar jag in hotellen på fritidsresors hemsida. Har fastnat för ett hotell på Kreta som låter trevligt. Dock är det ett familjehotell, men - so what? Det ser fint ut på hemsidan! Fyrstjärnigt, 5.898 kronor per person, en vecka. Jag får snacka med Jesper helt enkelt!
Söndag
Hej, detta kommer bli ett kort inlägg. Vi ska nämligen åka här ifrån vilken minut som helt. Ja, vi stannade hos kusinerna till idag.

Sitter just nu med tandborsten i munnen och lossas borsta tänderna, ska ju åka nu. Igår tittade vi på Melodifestivalen, som sändes från Malmö. Tyckte att det var synd att inte Sibel gick vidare. Efter Mello tittade vi på "På Smällen", som gick på 3an, och sist var det "For richer and poorer" tror jag att den hette. Efter det blev det sängen. Idag har jag bara hunnit klä på mig, äta frukost och nu borsta tänderna/sitta vid datorn.

Det får räcka för nu.
Kram på er