Rebecca

Bildspel på G!
Jag sitter just nu och tittar igenom bilderna från Portugal. Jag hade tänkt försöka få ihop ett bildspel med några av bilderna. Totalt har jag tagit över tusen bilder så det tar nog en stund att titta igenom alla och välja vilka som ska vara med i bildspelet... Apropå bildspel, är det någon av er som har förslag på var, eller vad för program, man kan göra ett bildspel (med) som man sedan kan lägga upp här?? Just nu testar jag med Picasa, men jag vet inte hur bra det blir - har inte gjort det innan!
 
Jag tänkte göra ett bildspel på grund av att det annars tar så mycket plats här. Bildspelet är ju bara en ruta, istället för att visa 20 bilder, minst, som var och en tar ganska mycket plats... Ett alternativ är ju visserligen att lägga upp några bilder åt gången. Vad tycker ni?
16:57
Att somna i soffan, utan filt/täcke eller liknande, är inte alls bra. Nu sitter jag här och fryser som bara den, samtidigt känner mig jätte trött och seg, ärligt talat känner jag mig nog segare nu än innan jag somnade... Snart så hade jag tänkt titta igenom Lissabon-bilderna, om jag bara orkar, så att ett härligt gäng med bilder kommer upp här på bloggen!
Fredag igen.
Då var det helg, långhelg till och med då vi inte har föreläsningar förens på tisdag igen. Vad som är bestämt för helgen är inte mycket, antagligen åker vi in till Skövde ikväll och imorgonkväll då det är Matfestival. Förhoppningsvis hinner vi även med att fixa till i lägenheten, sätta upp de nyinköpta tavellisterna och titta på kuddar, plädar och gardiner till vardagsrummet, även en matta till köket (och vardagsrummet), och lite annat smått och gott!
 
Nu ska jag nog lägga mig och läsa några sidor om mr. Grey, trött som bara den efter två nätter med lite för lite sömn följt av två morgnar av tidigt uppvaknande. Sedan borde jag väl även ta hand om disken...ibland hade det varit skönt med en diskmaskin!!
 
Jag borde klippa mig - någon som vet en bra, men inte allt för dyr, frisör runt Skövde?