Rebecca

B Y E
Om bara några minuter är det en ny månad - mars! Det ska faktiskt bli väldigt härligt, det känns som det i alla fall. Det känns som att mars kommer komma med sol och värme, i alla fall en 15 grader... Det hoppas jag på!

Jag hade tänkt gå och lägga mig nu, fastän att jag har en liten sovmorgon imorgon. Jag hade nämligen tänkt försöka få in det som en vana, att gå och lägga sig i någorlunda vettig tid! Kanske hjälper den tidiga uppstigningen idag till, jag får hoppas på det. Godnatt!

23:30
Idag var jag tvungen att gå upp redan vid halv sju även om jag inte behövde sätta min fot på skolan förens 12.40, om ens då... Pappa var nämligen tvungen att åka iväg tidigt för att hinna med ett flyg från Köpenhamn, och eftersom att det är "flytt-dag" så har man lite saker att flytta på. Inte det ultimata att ta med på en buss kanske?

Men, det var bra att jag kom upp så tidigt. Då hade jag ju hela förmiddagen på mig att hålla på med skoluppgifter. Lite fixades till projektarbetet och så fixade jag hem de nya intervjufrågorna i Naturkunskap B. Efter skolan åkte jag som sagt till Nova Lund och mötte upp Stephanie. Där gick vi runt, kollade i affärer, men pratade mest. Vilket var riktigt trevligt!

Nu på kvällen har jag suttit på datorn och kollat runt lite. Pratat med en som gick i min klass innan, innan hon bytte skola, och vi bestämde att vi ska träffas nästa fredag. Det var verkligen på tiden! Jag har inte träffat henne sen innan sommarlovet...
Chèvre & Fikonmarmelad
Efter den "väldigt långa" skoldagen satte jag mig på en buss som tog mig in till Lund Central, där bytte jag till en buss som skulle ta mig ut till Nova där jag skulle träffa Stephanie. Efter ungefär 20 minuter var jag framme... Vi gick runt i en massa butiker, främst letade vi efter skor till studenten + balen, men vi var och tittade i lite klädesaffärer också. Jag var lite mätt på affärer efter en helg fylld av shopping, eller ja... letande i alla fall, så för mig blev det inget handlat.

Efter någon timme satte vi oss på Espresso House och fikade. Jag provade en macka med chèvre & fikonmarmelad och apelsinjuice, vilket var riktigt mumsigt!