Rebecca

spionprogram
Jesper frågade mig om jag hade några "keyloggings" (eller något sånt) på min dator, hans wow-konto klöddar nämligen och det är bara jag, han och Jonsson som har hans inloggningsinformation. Nu efter att han frågade det satte jag igång med en genomsökning av datorn. Först avbröts skiten bara, utan att ha sökt igenom något alls, datorn började lagga och massa sånt. Som vanligt. Så sedan startade jag om datorn och körde igång en ny genomsökning. Vid ungefär 20.000 genomsökta filer kom det upp att det finns 2 spionprogram på datorn. Fasen alltså! Nu har det snart passerat 41.000 och det har inte kommit upp något mer. Tur det i alla fall, hoppas att det förblir så! Undra i vilka filer de där spionprogrammen ligger...

Vafasen finns virus och sånt skit för?! Helt idiotiskt, tillför inte någon någonting!
research
Idag har jag inte hållt på med de vanliga sakerna, allt det är jag klar med, så nu gör jag en research på hur det är att vara egen företagare och så specialiserar jag mig på hur det är att ha en fotostudio. Jag kollar upp vad man behöver och hur mycket allt kostar. Jag har fått lite gjort idag och nu är det alldeles strax dags för oss att åka hem till mamma och vänta på att pappa ska komma och hämta. Ikväll kommer jag bara ta det lugnt framför teven (som vanligt), dock hade jag tänkt att ringa till Anders någon gång under de kommande timmarna och bjuda in honom/dem till mitt släktkalas. Det börjar verkligen bli dags nu!


Sandras fotostudio som MP3 besökte i oktober.
kom fram, kom fram!
Igår kom jag fram till att jag tappat bort mitt anteckningsblock som jag hade fått till att anteckna saker som skulle göras under dessa veckorna på min praktikplats. Jag letade runt på alla tänkbara ställen i lokalen och även några gånger i väskan, utan större framgång, så jag tänkte "Ja, men då kanske jag av misstag har lagt av den hemma. Fastän att jag inte kommer ihåg det.". Så idag, nu när jag kom hem till mamma, kollade jag runt på mitt rum. Men ingenstans där jag brukar lägga mina saker ligger den..

Vad fasen?! Är det folk nu som snor anteckningsblock eller? Eller är det bara jag som är allmänt jäkla förvirrad? Jag förstår inte det här...

Update: Jag hade den i fredags, så det är inte så att jag har varit helt oansvarig och inte brytt mig om den. Den har inte varit borta super länge..