Rebecca

16:33

Har precis kommit hem från min (antagligen) sista arbetsdag, i alla fall på ett tag nu. 7 till 16 har jag jobbat, vilket gick superb!

Just nu tar jag en liten break med den å så lyxiga maträtten nudlar. Sen hade jag tänkt diska och påbörja packningen inför resan - vilket kommer bli så mycket lyxigare än min burk med nudlar! Jag borde även tvätta lite, även om vi inte har så mycket tvätt, men det är säkert något av det smutsiga som jag vill ta med... Så underbart det ska bli! 😃

16.38

Idag väcktes man abrupt av att telefonen ringde och man fick frågan "Kan du jobba idag?". Jo det kan jag göra, sa jag, och så var det bara att göra sig i ordning och sticka iväg. Jobbet gick i alla fall fort och bra, skönt att det bara var mellan 7 och 13.30.

Nu ligger jag på en handduk vid badet och solar, snart ska jag hoppa i och simma några längder. Sedan bär det av till lägenheten igen, och då ska jag nog börja titta på packningen till Portugal!! Längtar 😃

2013-07-10
Vad fort tiden går, det är över en månad sedan som jag var inne här och tittade, kan inte förstå det....
 
De flesta dagarna har gått i ett. Jobbar lite då och då, totalt 71h i juni och hittills 37h nu i juli. Utöver jobb har jag varit nere i Skåne två gånger. Firat min syster och två studenter.
 
Idag händer det inte mycket alls. Jag har inte blivit inringd på jobb och vädret är tråkigt - grått, blåst och regn, så jag har inte riktigt lust att gå ut. Igår var vädret toppen i alla fall, då jobbade jag några timmar och sedan stack jag och Jesper till badet och simmade, 40 längder för min del!
 
Vad som händer idag har jag ingen aning om. Får väl ta och äta något snart och så behöver det diskas lite. Får se om Jesper orkar med Maxi efter jobbet, vi behöver handla lite...
 
Någonting annat. För någon vecka sedan kom äntligen resultaten på de två senaste tentorna, och båda blev godkända, så otroligt skönt att man slipper tänka på det!! :)
 
Jag ser väl lite mysko ut på bilden men här är i alla fall en av tre underbara studenter för i år ♥