Rebecca

I K E A
Dagen har varit väldigt lugn. Har legat och latat mig framför teven, det har nämligen inte varit något kul väder här... Inget regn, men en del moln. Nu, efter maten, har jag suttit inne på IKEA's hemsida och kollat på grejor till mitt rum hemma hos pappa. Tycker att det börjar bli dags att förnya det lite! Har haft samma möbler där inne sen jag var... 10 eller något. Minus sängen, den är faktiskt bytt en gång.
ge mig ett jobb!
Natten hittills har ägnats åt jobbsök och Vitamin Well. Nu är jag klar för denna gång. Kom nog upp i ytterligare 5 jobb. Herregud, kan inte någon bara säga ja till mig och ge mig ett jobb??? Jag har nu klassats som arbetslös i lite mer än 2 veckor och har redan sökt ungefär 30 jobb (något redan innan jag tog studenten visserligen). Åh... I need this money! Innan räknade jag ut hur mycket körkortet kommer gå på och jag kom fram till att det blir 17.000 om jag klarar det på de lektionerna som jag har beställt. Lite dyrare skola, men riktigt jäkla bra. Verkar det som i alla fall.God Vitamin Well som jag smakade på för första gången idag!
s l u t . . .
Fytusan, nu är jag slut... Jag gick upp vid sju imorse. Åkte med pappa till Staffanstorp och satte mig hemma hos mamma för att vänta på att Arbetsförmedlingen skulle öppna. Vid elva gick jag dit och pratade med en person och bokade in mig för ett infomöte + fixade en ny handlingsplan. Därefter gick jag snabbt hem för att fixa allt innan jag skulle in till Lund. I Lund gick jag en jäkla runda för att försöka hitta till trafikskolan som jag är intresserad av. Hittade den inte så därför gick jag till banken istället medan Jesper luskade ut var trafikskolan faktiskt låg. Efter banken skyndade jag mig till trafikskolan och satt där i en timme ungefär. Skrev in mig, bokade in massor med tider (körtider, risk 1 & 2 och teorilektioner) och fick en del information. Därefter skyndade jag mig till Bantorget för att ta bussen ut till Gastelyckan där jag skulle på jobbintervju... Precis kommit hem till mamma nu, riktigt skönt att få kunna ta det lugnt och vänta på att pappa ska komma och hämta mig... FJUUUU!!