Rebecca

Skolfoto
Då hade man tagit skolfoto då alltså. Kändes verkligen inte som att det enskilda blev bra, men vi får väl se... Gruppfotot kändes däremot bättre, fick stå (!!) typ andra gången i mitt liv, och då har man ändå varit med på 11, eller ja, 12 nu! Men, ja, som sagt, vi får väl se hur det blev. Blir aldrig nöjd med foton på mig, ännu mindre när det är någon annan som tar det.

Börjar om 25 minuter, då Samhällskunskap, sedan slutar vi vid 15.25. Då blir det nog in till stan och hämta ut tågbiljetten, sedan hem till mamma och packa packa packa, tills pappa kommer och hämtar mig. Får hoppas att jag hinner bli klar eftersom vi slutar sent imorgon, och sedan vet jag inte vad som händer på fredag eftersom vi ska ha idrottsdag - fotbollsturnering.
Aja, det löser sig, ska inte tråka ut er med det!
Kram ♥
Onsdag.
Så kul jag har, börjar egentligen inte förens om 1.5 timme, men har redan varit här i en 30 minuter. Anledningen, eller -na ska man kanske säga, är dels för att bussarna nästan aldrig går från pappa och för att om jag väntar så är det inte säkert att jag kommer upp - för mig är det mycket svårare att komma upp om ingen är där och tjatar!
Så, därför är jag här nu, och tänker ägna den tiden åt läxa, småföretagande just nu! Håller på att göra en uppgift angående räntor och amortering! Riktigt trött där jag sitter, och om det inte skulle vara massor av liv runt så skulle jag nog sova!
Haha. Sitta i skolan mellan 08.30 och 15.30 ungefär, men jag har bara två lektioner, riktigt kul! Så kommer varannan onsdag se ut för mig framöver.

Men, skolarbeten då då!
Kram ♥
Så dum...
Ja, så dum jag är! Uppgifterna stod ju i den boken där jag läser massor i, inte i den andra - där är ju lösningarna. Haha. Nu har jag i alla fall hunnit med hälften av uppgifterna, 4 av 8! Och nu ska jag ta en paus, och fortsätta imorgon! Då har vi ju bland annat håltimme, och sedan slutar vi redan 15.30. Ska även hämta ut tågbiljetterna, och åka och packa hos mamma!

Jag vet inte varför jag skriver det här. Inget som intresserar er antar jag! Men, men, jag har bara lust att skriva. Men slutar nog ändå där, så att jag inte tråkar ut er en massa.
Kram ♥