Rebecca

allergiutredning
Sitter och försöker fylla i ett tjockt frågeformulär inför onsdagens allergiutredning. Jag tycker att det är svårt. Jag vet inte vad jag ska skriva, vad jag ska svara. En fråga lyder "aktuella besvär" vad ska jag svara där? Är det de besvären som jag har just nu eller är det såna som jag har någon gång under året? Jag vet inte. Jag tycker att det borde vara det sistnämnda, med eftersom att frågan innan lyder "vilka besvär söker du läkare för?" blir jag osäker. Där borde man ju ha alla besvär som man fortfarande har, inte bara de jag har just här och nu. Känns ungefär som samma fråga liksom. Åhh, hur ska jag svara?!
 


28 - 08 - 14
Idag har det varit en lång och trött dag. Skola 8.15-16.30. Först pratade vi om sömn, följt av ätstörningar och därefter olika former av psykoser, personlighetsstörningar och sexuella störningar. Tuff dag helt enkelt. Det som gjorde allt ännu bättre var att jag redan från början var trött. Men jag tog mig igenom det :)
 
Sen jag kom hem har jag mest tagit det lugnt. Tittat på lite TV och nu har jag precis startat vår nya DISKMASKIN. Testing-testing! Nu ska jag snart börja med kvällsmaten, Jesper kommer från träningen om en halvtimme ungefär. Problemet är att jag inte har någon aning om vad jag ska laga. Förslag?
 
 
 
07.33
Tidig morgon. Sitter på tåget nu. Trodde att jag skulle vara tröttare än vad jag är. Det kommer väl om några veckor när man börjar bli lite trött på det hela och bara vill vara ledig. Hur lång tid det tar vet jag inte. Kan vara allt från bara någon vecka till många veckor - månader. Ska jag vara ärlig tror jag främst på det förstnämnda. Kanske inte att jag är supertrött på skolan i sig, mer att den insparade energin är slut. Det känns som att det brukar vara så.
 
Annars då ... idag har vi som sagt en heldag i skolan. Hela förmiddagen läser vi psykiatri och hela eftermiddagen läser vi psykiatri.  Först med patofysiologisk inriktning och sedan med omvårdnads-inriktning. Denna terminen är psykiatri en stor del av de första kurserna. Sedan kommer vi läsa om lite andra sjukdomar som MS och diabetes. Psykiatri, endokrina sjukdomar, farmakologi och lite annat smått och gott. Kram på er!