Rebecca

27/2-09

Skola idag som vanligt. Dagen började klockan nio med utvecklingsamtal med Andreas. På det hela taget gick det bra, fick reda på betyg osv. Sen blev det matte i typ 30 minuter, han inte räkna så mycket men men. Sen svenska, klassråd hela lektionen eftersom Andreas hade massa utvecklingsamtal. Snackade lite om maten, lärarna och sånt.
Sen var det lunch, Wallenbergare med potatismos. Sista lektionen för mig idag var Medieproduktion, även André hade utvecklingsamtal idag, så vi fick jobba på egen hand i Dreamweaver (CSS). Ska göra en egen hemsida. Fast fortfarande inte kommit på vad den ska handla om tyvärr :/ Så har inte börjat koda än.

Efter skolan (14.25) åkte jag in till Lund, banken, för att sätta in pengar. Sjukt lång kö!! När jag kom dit var det på 301, och jag fick 344 -.- Kul. Som tur var, så ringde älskling när jag stod där och väntade :) Så det blev lite roligare. Tillsist blev det iaf nr. 344, skönt!, kom till kassa två, och satte in det mesta av mina mynt (477,50). Sen stack man till bussen, sjukt segt. Helt SEEEEN!!!!! Kom iaf med en buss som gick till Kastanjevägen :) Så behövde inte gå så långt sen iaf.
När man kom hem blev det lite mer dator, kollade hur mycket jag hade. Och till min förvåning hade jag fått studiebidraget idag, så var "jätte mycket" pengar på mitt konto. (Beror på VEM man jämför med, men men).
Sen gick man ner och fikade med mamma, Johan och Oskar. Till datorn igen, typ msn, vent, lite bdb och sånt. Snackade fortfarande med Jesper =). Vid ca. 18.00 kom hans kompisar och hämtade honom, så då fick man sluta snacka.. :( Efter 3h.
Vent med Dennis, Dennis, Kristoffer och Oliver.

MAT! Blev ungefär samma som till lunch idag, lite tråkigt, men mycket godare än det jag fick i skolan. Diskade.
Sen nu tillbaka till datorn, ingen aning om vad jag ska göra här men men. Ingen att snacka med i stort sätt.. Tråkigt men sant.


Slutligen, hittade denna på en sida:


Haha, hur dumma är de egentligen? Hade typ 113 för flera år sen!! Och det där är endå en GENOMSNITTLIG amerikan. Visst finns det dem med högre IQ än mig också. Men finns ju fler med lägre..

Aja, intressant det där. Men nu ska jag återgå till att göra ingenting.
Kul!! Not, but that's life.
Kram kram, Rebecca.

World of Warcaft - farligaste spelet

Bara en liten instickare, vet inte riktigt varför egentligen. Bara visa "några" vad de håller på med ;)
(fast vet de kanske redan?)
Aja, nämner inga namn. Men ni vet vilka ni är!
Ni på första raden borde känna er iaktagna!!

Vad har hänt idag då? ...
Skola, som vanligt. Css, tidning, lagar & etik och kollat på intervju... Helt okej dag faktiskt. Efter skolan åkte jag in till stan, gå till banken och sätta in massa mynt (typ 450 elr ngt) sen ta ut pengar till Johan (600 kr), för tågbiljetterna för ett tag sen. Sen gick man runt i Lund lite, H&M, Kicks och Whoops. Sen sticka hem, kolla om det fanns några platser kvar på nästa kurs för övningskörning, nej nej!! Så blev inget den 2a.
Tvingades gå enda från centrum hem, orkade inte stå och vänta på bussen i typ 15/20 minuter. Så gick hela vägen, snackade med älsk Jesper! =) <3 När man tillslut kom hem gav man pengar till Johan, tog lite att äta och så. Sen blev det datorn, försöka göra lite läxor, msn, vent osv.
Sen blev det mat - risröra någonting.
Tillbaka till datorn, snacka med Jesper i telefon och snacka med Dennis och Oliver i vent :) Efter ett tag kom även Kristoffer och även Jesper B (Baaam)? och började snacka.
Har även beställt tågbiljetter till på onsdag (åka upp till älskling då, sticka till Värmland och åka skidor) - kommer hem på måndagen. Åker vid halv åtta på onsdag och kommer hem vid 12 på måndagen efter.

Packlista:
Varma skor
Vantar
Mössa
Varm jacka
Vanliga kläder (byxor, tröjor, underkläder..)
Kamera
(Eventuellt någon läxa, om man orkar. Och dator)
Hygien grejs
Smink?
Underställ


NÅGOT MER??? Jesper, hjääälp! (A)

Ska lägga mig nu, snart, tror jag..
God natt, sov så gott alla söta! :)

Kram Rebecca
Dubbellektion i Medieproduktion

Sitter på medieproduktionslektionen och går igenom html, TRÅKIGT, kan ju redan allt som vi går igenom ju! Och om det faktiskt är något man inte kan är det bara att läsa sig till det lite snabbt. Men men... Svårare för vissa.
Efter att vi gått igenom detta ska läraren iväg till några andra elever, så då ska vi hålla på med bildspelet igen, ska finputsa den eller något, men vet inte vad vi ska fixa, finns några rasistiska bilder i den eller något sånt, och det är såna bilder vi ska ta bort...
Har detta fram till lunch (klockan 12) sen blir det engelska, ska väl hålla på med boken där och sen är det matte, fortsätta räkna.. Sen tror jag att jag sticker till banken och snackar lite med dem och sätter in pengar, tycker att mitt bankkonto kan växa lite fortare!!
Sen blir det väl att betala tillbaka skulden till iaf Johan (typ 800) för tåget för en månad sen eller något. Hem, eventuellt boka nytt tåg till nästa vecka när jag ska åka upp till Jesper, följa med honom till Hovfjället, skidor! :) Ja, hur nu det ska gå vet jag inte, får väl se. Blir väl till att göra lite läxor också, matte och estetisk verksamhet.

Blev en liten istickare på lektionen då, ingenting att göra här! Skriver mer senare...
xoxoxoxoxo