Rebecca

we put feet first
Kängor och boots från Skopunkten. Ta tre - betala för två + 20% på hela köpet.
Ordinarie pris: 399 kronor och 299 kronor!
 
Vad tycks?
mina senaste dagar
Hej på er, längesen nu... I torsdags förra veckan kom Jesper ner, vilket var en total överraskning! Jag visste att han skulle komma, men inte på torsdagen utan på fredagen. Men det var bara kul :)
 
Fredagen ägnades åt arbetsförmedlingen och shopping. Buttericks, Coolstuff, IKEA, Stadium+ och Emporia. Vi hann med mycket på de timmarna! Det blev även lite köpt, halloween-kostymer, galgar, pannband till när man springer och skor. Två par till mig och ett par till Jesper. Efter shopping-rundan blev det hemfärd och kvällsmat i form av kräftor, framför TVn. X-factor bland annat. Vilken cirkus!
 
På lördagen blev det stressigt. Jag skulle flytta ut resten av mina saker från mitt gamla rum, packa, fixa lite med tvätt och sådär, innan vi skulle vara hos pappa. Vid tre/halv fyra skulle vi vara färdiga (duschade, påklädda, sminkade...) och sitta redo i bilen upp mot kusinerna. Vi hann faktiskt, dock till den senare tiden, men det var ju ändå bra gjort. Uppe hos kusinerna var det kalas för Victor som precis fyllt 20. En hel del folk och god mat. Prat, musik och så skickade vi upp såna där "lyktor" av papper som flyger med hjälp av värmen från ljusen. Vi sov över där uppe och hade en lugn söndag.
 
I måndags var det dags för Jesper att åka hem. Väldigt lugn dag det med, det mest krävande var nog att vi var ute med hunden i blåsten.
 
Tisdag: Work for You och så en jäkla massa sömn i soffan framför TVn. Idag har jag inte gjort mycket alls, ringt till äldrevården här i byn (angående tjänst/vikariat), tagit hand om lite tvätt och så tv. Tittade precis på en brittisk dokumentärserie på 4an, som handlar om personer som har "förändringar" till utseendet. Till exempel var det en tjej som blivit attackerad med syra där huden fräts bort och som gått igenom hudtransplantationer och sådär. Hemskt! Det var även två killar som hade medfödda förändringar. Jag kommer inte ihåg vad deras diagnoser kallades. Är det någon mer som sett på detta? Förlorad skönhet - Katies vänner.
 
Nu kommer snart pappa hem och då är det dags för mat. Bye bye!
påbörjat flytt till nya rummet
Igår satte jag igång att flytta in till mitt nya rum. Flyttat in säng, byrå och spegel. En bokhylla stod redan där inne och min klädställning monterade jag upp redan i måndags. Det blev den vita förresten. Spegeln kommer inom sinom tid att bytas ut till en riktig golvspegel, jag har beställt en från Ellos men den kommer inte förens i december...
 
Jag har även börjat fixa med mina kläder, hängt upp lite på ställningen och sådär. Sedan ska jag även försöka gå igenom alla kläder, för som det är nu så använder jag nog inte ens hälften. Bland annat för att jag inte vet vad jag har - jag har haft en sån jäkla oordning. De kläder som flyttat med mig mellan mamma och pappa har legat kvar i väskan och så har jag plockat därifrån. Förhoppningsvis blir det bättre nu när jag får bättre ordning, både hos mamma och pappa!
 
Orkidéerna är utplaserade i fönstret, där har jag även ställt två ljus. Vi har även lite idéer på vad vi ska göra med mina gardiner då jag bara har ett fönster i det nya rummet. Vi har en ganska bra plan, jag vill bara se hur det ser ut på plats innan jag bestämmer mig till 100%. En sak som är kul är att orkidéerna och gardinerna går så bra ihop. Mina gardiner är lila, orkidéerna har en vit "grund" och så lila prickar och sådär. Trevligt, och faktiskt inte något jag tänkte på när jag stod i affären och valde ut...
 
Bilder på rummet kommer, dock inte än då det absolut inte är färdigt! En vända till på IKEA ska planeras in, jag ska köpa ytterligare några galgar och eventuellt även en "hög" växt som jag kanske kan ha i ett litet "inskjut" eller vad man ska kalla det. Även min taklampa ska upp (huu, så mörkt det var i morse när jag klev upp kvart i sju och inte kunde tända!!), den åker nog upp imorgon skulle jag tro.