Rebecca

sista oktober
Godmorgon på er! Ni har väll inte glömt att ställa om klockan inatt? Själv vet jag inte hur det är med mina två klockor på mobilen och datorn, jag tror att de ställer om sig automatiskt, men man kan ju aldrig veta till 100%.

I alla fall, om klockorna går rätt så är hon snart tolv. Alldeles strax så ska jag gå ner och se om det finns någon frukost kvar. Vid två-tiden ska vi åka hemåt eftersom att min syster ska träffa folk vid tre, pappa och jag ska bara hem och göra vad vi vill. Jag ska även klämma in två samtal/diskussioner med honom, ett om mina släktkalas-tankar och ett om studentkläder.

Jag ska även kolla över om det finns något hemma hos pappa som jag ska ta med mig upp till Jesper, imorgon ska jag ju åka. Följer med pappa på morgonen när han ska till jobbet, han släpper av mig hos mamma och så packar jag en stund. Vid halv ett går tåget och sedan är jag framme vid fyra.

Puss på er, nu ska jag gå och äta frukost!
collarbone
I don't like this, I don't like this at all!

För ungefär 1.5 timme sedan ringde Jesper mig från sin mammas telefon. Han sa att han antagligen hade brutit nyckelbenet och att de var på väg in till sjukhuset i Skövde. De hade först varit i Falköping men där kunde de inte röntga, men de sa att de trodde att det var brutet...

Det som gör situationen lite "komisk" är att jag för en vecka sedan frågade varför han måste spela den där jäkla sporten (ishockey). Att jag inte riktigt gillar det just för att det lätt händer små incidenter under matcherna. Och nu, en vecka senare, är han påväg till sjukhuset för att röntga ett eventuellt brutet nyckelben...

Med det säger jag inte att han inte FÅR spela, det jag säger är att jag inte riktigt gillar det för att man lätt skadar sig - vilket är bland det sista som jag vill ska hända honom.

Usch! Jag vill bara att tiden ska gå lite snabbare så att det blir måndag så att jag kan komma upp till Stenstorp och krama om min älskling! ♥
-
Time for bed! Äntligen har jag fixat ihop lite av min "att göra"-lista. Jag har letat fram kläder tills morgondagens kalas och så har jag hittat slapp-kläder tills på söndag, och så har jag även lagt fram lite små saker som ska med hem till pappa, söndag-måndag. Anteckningsblock och mobil-laddare. På måndag när jag kommer hit till mamma fortsätter jag att packa inför min lilla mini-tripp till Jesper. Godnatt!

Bättre bild kommer imorgon - förhoppningsvis!