Rebecca

00:42
Herrejösses vad klockan tickar på, borde legat i sängen för en timme sedan - minst! Får snart krypa ner med andra ord, upp vid sju imorgon igen. Back to work, fixa med de nytryckta tidningarna - där jag faktiskt gjort en hel del. Känner mig riktigt duktig. Ett Vimmel, ett Fråga Lund, och över hälften av alla produktfoto. NICE!

Nu fattas det bara att jag ska ta mig tiden att ringa Skara Sommarland inför sommaren, skulle verkligen behöva ett jobb. Där jag får betalt alltså. Godnatt!
the latest –
Ciao bella! Jag känner ett sånt sug efter att få skriva här, men har inte ett skit att skriva om - tyvärr. Dagarna har gått i ett. Fredagen spenderades åt jobb och bio med pappi och syster på kvällen. This Means War såg vi på, rätt bra faktiskt, men salongen var knappt halvfull fast att det var premiär. Vi hade egentligen tänkt se Mission Impossible men eftersom att min syster inte är femton så vågade vi inte chansa...

Lördagen gick åt till att köra bil till kusinerna och sedan fira min äldsta kusin, som jag redan skrivit. Satt uppe till tre och snackade ungefär och sedan sov vi tills klockan var tolv på söndagen. Söndagen spenderades åt en lång runda i solen tillsammans med pappa och faster, även min syster en liten stund men hon väjde av efter en halvtimme. Körde hem till farmor & farfar och åt innan vi åkte hem. Även då körde jag! Körde inom mamma för att hämta min alla hjärtans dag present från Jesper som kom nu i veckan :)

Kvällen spenderades framför teven. Så ska det låta, Top Model Sverige, Äkta Människor och Familjen är Värre är det vi checkade in. Goda kanelbullar tryckte vi i oss också! En relativt "tidig" läggning blev det och sedan upp imorse för att ta sig till jobbet/praktiken. Har gått lite ärenden, fotograferat balklänningar + väskor, fixat så att jag kan låsa upp den nya telefonen, och lunchat med två av mina "kollegor". Trevligt trevligt, nu ska jag alldeles strax packa ner och bege mig till bussen, puss på er!

Min fin-fina alla hjärtans dag present från Jesper! 

25th of february

Hej på er. Sitter hemma hos kussarna, har firat min äldsta kusin då han fyllde 27 nu i veckan. Har även kollat mello som var helt okej. Kunde dock inte få ut det bästa av det då det var fullt med snack här.. Aja, det var bra ändå. Till middag bjöds det på ris/potatisgratäng, kycklingfilé i sky, kött, grönsaker, någon brunsås och en kall. Efterrätten var i form av glass & hallon och hemmagjorda kanelbullar. Mumsigt!

Just nu är det snack och musik, helt okej men tycker att de kan sätta sig i soffan istället för vid bordet!