Rebecca

25 november 2014
Nu är jag nog nöjd för idag. Även idag har jag inte känt för att hålla på med uppsatsen, men det har ändå gått lite bättre än igår. Det började med natten mellan måndag-tisdag, då var jag hyfsat effektiv, sedan har det fortsatt under dagen. Lite sämre ikväll men den senaste timmen har jag knåpat ihop lite text i alla fall. Allt är nu påbörjat.
 
Bakgrund. Problemformulering. Syfte. Metod. Resultat. Diskussion.
 
Nu tycker jag nog att det är dags att sova. Förhoppningsvis orkar jag upp i någorlunda vettig tid imorgon så att jag hinner skriva något mer, eller åtminstone fila lite till på texten. Senast vid fem ska uppsatsen skickas in som den är just då. Inför fredagens handledningsseminarium.
 
Vid tre ska jag ha ett möte med en studievägledare inför nästa hösts uppsatsarbete - då examensarbetet på C-nivå! Jag har varit på två möten tidigare med andra personer angående det, jag försöker få ihop så mycket information om det som möjligt. Mer information om detta kommer troligtvis, men det handlar i alla fall om utlandsstudier.
 
//Godnatt!
uppsatsen .
Just nu går det bara väldigt trögt. Uppsatsen går trögt. Har skrivit en del de tidigare veckorna men nu vet jag inte var jag ska börja - vad jag ska fortsätta med. Jag borde egentligen läsa igenom de vetenskapliga artiklarna som jag har kvar att läsa, men det är SÅ tråkigt. Just nu är det så i alla fall. Jag har ingen motivation till det alls. Varför är det så segt?
NÖJD!
Just nu känner jag mig rätt nöjd med mig själv. Jag har idag fått reda på resultatet på de två sista tentorna. Jag är godkänd i allt! På allt i de två senaste kurserna, men även alla kurser under hela utbildningen. Det känns riktigt skönt. Ändå kan jag känna en liten, liten .... bitterhet (?). Ifall jag hade fixat ett VG på farmakologin också, så hade jag fått VG i hela den kursen. Sen visst, det spelar ju ingen vidare roll sen, när jag söker jobb, men ändå.