Rebecca

Jo, du är god :)
Godkväll allesammans! Klockan börjar närma sig tolv, men inte bara det, hon börjar även närma sig en helt ny månad! September, åh, snart är hösten här. Eller, ja, många gånger känns det som att den redan har kommit. Jag längtar faktiskt lite, jag tycker att det kan vara ganska mysigt med hösten och alla dess färger! Men, visst, jag tycker om när det är sommar och varmt också.

Nu ikväll har jag inte gjort mycket, som vanligt, det blev inte så mycket vilande för mitt huvud dock. Jag har mest suttit vid datorn, förutom när jag tog en paus och åt, diskade och snackade. Sedan blev det datorn igen, på den gjorde jag inget vettigt, men men. Nu har jag precis ätit lite kvällsfika i form av te och knäckebröd och alldeles strax ska jag upp på rummet. Kanske läser lite innan jag lägger mig, boken var riktigt bra tyckte jag - än så länge i alla fall.

Innan jag avslutar det här vill jag bara säga att jag saknar min älskling såååå himla mycket! Blev helt glad när jag fick de två senaste sms:en från honom. Åh, vad jag älskar dig Jesper!

Bild från midsommaren 2009 hos Elise!

Bländaren
- kort skärpedjup.

En av alla "tusen" bilder som jag tog idag.
16.55
Dagarna bara rusar förbi, klockan är snart fem och jag kom nästan precis hem. Visst, det kändes inte som dagen rusade fram när jag var i skolan, tror att jag börjar bli lite hängig faktiskt. Ont i huvudet och halsen, plus att jag är lite tung i huvudet också och så är näsan lite halvtråkig. Men, äh, det är bara att stå ut, jag tänker inte missa skolan för en sån liten skitgrej. Jag är snart bra igen!

Idag har jag haft tre lektioner - foto, natur och projekt & företagande. På foto-lektionen tittade vi på bilderna som vi hade tagit i läxa, gick igenom lite mer om bländaren och sen gick vi ut och fotade. Efter lunchen var det natur och då fortsatte vi bara med genetiken. På projekt & företagande så satte vi igång med våra affärsidéer, det är precis som det låter - man ska starta ett eget företag, eller i alla fall förbereda det, skriva en affärsplan och sådant. Nu ska jag nog vila mitt huvud lite, och så ska jag ta något litet att äta - om det nu finns något gott. Hej!