Rebecca

Stockholm here we come

Vi är på väg nu! Det är knappt en timme tills vi är framme vid hotellet, checkar in och gör oss i ordning. Vid 19.30 börjar förbandet att spela och sedan är det dags: LADY GAGA!

Det är galet tråkigt väder dock, regn regn och åter regn... Det får bli regnjacka ikväll, vad mer för kläder och skor vet jag inte. Kanske the Campbells?

 

sjukling och beröm
Skit. Detta är så tråkigt, jag blir aldrig frisk... Jag har gått och huttrat nu sen i söndags och idag bär det av mot Jesper och sedan imorgon Stockholm. Näsan rinner, huvudet känns tjockt och gör ont, nacken likaså. Även örongångarna har fått sig en liten törn. Jag får väl vila hela tågresan upp till J och hoppas på att jag mår bättre någon gång, snart, helst redan när jag kommer upp. Hittills har det varit så att jag mått bättre och bättre ju längre dagen går, men att jag sedan - morgonen efter - startar upp på noll igen. Kan inte min kropp och mitt immunförsvar skynda sig lite?? Jag har bälgat i mig en massa te, några koppar med honung istället för socker, idag har jag redan druckit två.
 
I alla fall. Sista dagen på jobbet igårkväll, för tillfället, kanske kommer jag tillbaka efter vikariatet som sagt. Jag fick reda på hur det gick för mig förra helgen - hur många som kom av de jag bokat in. Antalet var kanske inte så många men procentuellt så var det riktigt bra! 9 av 11 - nästan 82%. Det gav hon mig väldigt mycket beröm för, de har nämligen som mål att man ska få dit 30% av de man bokat in. :)
läget just nu
Hej på er. Det är inte så ofta jag skriver, men som ni vet så har min dator blivit hackad vilket gör att jag inte vill göra något från den. Alltså får jag ju passa på när jag har tillgång till någon annan dator. Sedan ska jag även vara ärlig och säga att jag inte har något riktigt sug efter att skriva. Inte heller så mycket tid. Det kan nog vara bra att ha lite paus.
 
Jag har varit på företaget där jag jobbar som mötesbokare tisdag, onsdag, torsdag, söndag och måndag. Jag ska dit idag också och sedan blir sista dagen imorgon. Sedan, på torsdag sticker jag upp till Jesper och på fredag åker vi till Stockholm där vi ska tillbringa helgen. Där ska vi titta på Gaga (fredag) och sedan ska vi väl mest ha det bra lördag-söndag. Åker hem till Jesper på söndagen igen och stannar där tills måndagskväll. Åker hem på måndag och sedan börjar ett nytt jobb på tisdag - vikariat. På en skola utanför Staffanstorp. Det ska nog bli riktigt bra tror jag, jag ska dit idag och säga hej och visa vem jag är. Ställa lite frågor kanske och sådär.
 
Efter att jag varit där idag ska jag hem och äta, fixa med tvätt och sedan bege mig mot Malmö där jag har min näst sista dag som mötesbokare. För den här gången i alla fall, om det inte dyker upp något annat kan jag ju ringa till dem efter mitt tre-veckors-vick och se om det fortfarande finns någon plats ledig till mig.
 
För övrigt är väl allt bra, jag har gått och dragit på mig en förkylning men jag håller tummarna på att den försvinner snabbt och enkelt. Jag vill ju vara helt frisk till Stockholm och sedan även till mitt nya jobb!
 
För övrigt så har jag ett par nya skor - ett par finfina svarta Jeffrey Campbell!