Rebecca

Lördag.
Sitter och skriver ihop lite texter från New York resan. En för varje dag. Jag får se hur det blir när jag väl lägger upp det. Egentligen vill jag nog inte ha ett långt inlägg med samlad "information" om en dag. Det känns som att det är roligare att ha fler, lite kortare, inlägg om en specifik händelse. Eller?

Samtidigt tittar jag på OS som står på hela tiden när vi är hemma. Egentligen borde jag sätta igång och plugga. Ingen rast och ingen ro, även om vi hade tenta igår. Nästa vecka har vi seminarium på måndagen och ytterligare en tenta på lördagen. Dessutom behöver jag kolla upp fakta till grupparbetet, caset ... Så, istället för att sitta och skriva här får jag väl sätta igång med något vettigt, jag tvättar i alla fall! :)
Läkemedelsberäkning
Läkemedelstentan är gjord och det känns...bra. Satt och räknade i ungefär en halvtimme och sedan gick ytterligare en halvtimme åt till att titta igenom allt, räkna om och tänka om man skulle lämna in den så tidigt. Jag kom fram till att jag nog ändå inte skulle hitta något att ändra, när man redan räknat, läst igenom och räknat om känns det som att man är inne på det som man skrivit, hjärnan har ställt in sig liksom. Jaja, nu är det  klart, bara vänta och se hur det går, men jag HOPPAS att där inte är några slarvfel... Man måste ju ha alla rätt!
Onsdag!
Jag kom precis hem från skola från klockan 8 där vi haft KTC där vi har fått öva på injektioner, subcutana och intramuskulära, följt av grupparbete med ett nytt case (jag tror att jag förklarat vad case är tidigare?). Nu ska jag slappa lite framför OS med lite te innan jag tar tar i läkemedelsberäkningen som vi ska ha tenta i på fredag, där ska man ha alla rätt ...

En annan sak. Jag skrev ju om en överraskning i lördags och det visade sig att jag hade helt rätt. Vi skulle åka och titta på...

...melodifestivalen!! :D