Rebecca

ten
Helgen är över och det är vanlig skola igen. Idag hade vi som vanligt två lektioner, Naturkunskap och Svenska, plus en håltimme på några timmar. Nu har jag en dag ledig eftersom att lärarna ska på GY11-utbildning, så jag ska inte till skolan förens på onsdag igen. Ganska härligt faktiskt!

Alldeles strax så är det dags för mat vilket ska bli riktigt gott eftersom att jag är så JÄKLA hungrig. Blev inte mätt på lunchen i skolan eftersom att man bara fick 10 köttbullar...

Förövrigt så är det kanske på tiden att jag klipper mig?

Vångabacken
Jag ville bara sticka in näsan och se vad som hade hänt här sen sist, vilket inte var så mycket. Idag har det varit en ganska aktiv dag med skidor, utförsåkning. Vi var i Vångabacken och åkte, inte särskilt stort (eller brant) men fullt tillräckligt, om man bara ska ut och åka lite en dag, och väldigt kul! Jag tränade en del på att ha skidorna mer ihop och jag tyckte att det gick väldigt bra.

Jag tog en bild när vi satt och fikade och så spelade vi in en kort liten video. Videon har jag inte tillgång till just nu, men bilden kan ni få se... även om den kanske inte helt gör ut sin rätt?

Det ser inte jätte brant ut som sagt, men när man är på toppen ser man faktiskt att det är lite höjdskillnad... Det var i alla fall ett UNDERBART väder!

29 januari
Alldeles strax så ska vi sätta oss i bilen och köra upp till kusinerna, vi hade nämligen tänkt åka skidor imorgon i en backe som finns ganska nära dem och då kan man ju lika bra köra upp idag så att man inte behöver köra lika långt imorgon morgon... Plus att vi får träffa dem lite också!

När vi kommer fram så hade jag tänkt sätta mig och göra lite skoluppgifter som behövs göras. Jag har försökt göra ett litet "schema" på i vilken ordning som läxorna bör göras, så det ska nog gå bra - utan att jag kommer av mig och börjar göra annat. Duktig jag är va? :)