Rebecca

dans.
Hajlo! I'm back home. Vid 18-tiden tog jag cykeln bort till mammas lokal, där bjöds det på dans. Ganska skönt faktiskt, även om jag inte har lärt mig att skaka loss riktigt än... Vid nio stack vi därifrån och eftersom att jag hade cyklat dit fick jag även cykla hem. Självklart hade det börjat regna vid det laget, men det var bara att trampa på! Jag trampade på så snabbt att mamma bara hann ut ur bilen innan jag var där. Intressant? Nej, inte ett dugg.

När vi kom hem så var det äntligen dags för kvällsmat. Ris och någon asiatisk gryta med vattenkastanj, kokosmjölk och annat gott. Nu sitter jag åter vid datorn och ska alldeles strax gå och sätta på lite te till oss tre som är uppe.
15:50
Sådär ja, då var man hemma igen! Jag har hittills hunnit göra två saker, sortera ren tvätt och slänga in en ny maskin. Just nu sitter jag och knaprar på ett äpple, hur bra det är vet jag inte (allergisk), men äh... det är ju så gott!

Vad som händer sen vet jag inte. Lite läxa kanske? Jag funderar även på om jag ska gå bort till mamma, men det blir i så fall inte förens lite senare. Hoj!
L I K E
Skola. Grafisk Kommunikation. Vikarie. Skoltidningen. Påsk. Skriva.

Då är bara frågan - vad ska man skriva om i Like-Magazine's påsknummer??