Rebecca

Snart dags att åka.
Godmorgon allesammans! ..Eller, egentligen inte godmorgon (för mig i alla fall), jag har varit vaken ett tag och fixat lite här. Ska alldeles strax gå och äta sen är det i stort sätt bara borsta tänder, fixa hår och packa ner det sista.

Haha, där lät det som att jag inte gjort mycket alls, men om man bara har tänder och hår kvar så är det ju bara tandborste, tandkräm och hårborste som ska ner i packningen! Sedan ska jag även packa ner datorn så att vi kan kolla film på kvällarna - vet inte om det finns någon DVDspelare nämligen.

Men, nej, nu måste jag fortsätta här hemma! Hoppas att ni får ett par härliga dagar nu.
Kram ♥
Goodnight!
Det blev visst inte det sista inlägget, men ska lägga mig nu. Sen sist har jag hunnit packa det mesta - allt förutom det jag på något sätt ska använda imorgon - har även hunnit prata lite med pappa och tittat lite på TV. Pratade bland annat med honom om när vi ska åka i morgon, och det var visst inte förens klockan 11.30 ungefär, så det kommer kanske bli ett inlägg till innan jag åker iväg.

Men, nu ska jag i alla fall lägga mig och försöka sova, så att jag orkar upp imorgon.
Kram på er, sov så gott! ♥
Sista inlägget nu då.
Nej, kommer inte sluta blogga! Men, detta kommer bli det sista inlägget på några dagar - om det inte blir mms-bloggning, som visserligen inte funkat för mig, men men.

Anledningen till detta är att jag, min pappa & syster + min pappas tjej och hennes barn ska åka till Blekinge i några dagar. Vi kommer åka ganska tidigt imorgon och sedan kommer vi inte hem förens på söndag någon gång. Hoppas verkligen att det kommer bli 4 härliga dagar för oss, där vi lär känna varandra lite mer.

Så, ja.. Det kommer inte bli så mycket uppdatering nu på ett tag. Hoppas att detta är okej för er. Kan ju inte göra så mycket åt det heller - det finns inget internet där och vi har inte något mobilt bredband.

Hoppas att även ni kommer ha det fortsatt bra, så hörs vi när jag kommer hem igen!
Kram ♥

Kommer självklart ha med min kamera, så förhoppningsvis kommer ni att få se ett gäng fina bilder när jag kommer tillbaka!