Rebecca

@ Jesper

Halloj! Igår tog jag bilen upp till Jesper, jag var framme runt halv åtta vilket var en ganska bra tid då J hade varit på träning och kom hem ungefär då han också. Egentligen hade jag kunnat vara här tidigare, om jag hade åkt direkt efter WFY men jag valde att åka hem en stund. Umgås lite med mamma (har inte blivit jättemycket av det på sista tiden då hon jobbat en del), packa, ut med vovven. Körde runt halv fyra och sedan här halv åtta som sagt.

Lagade mat i form av fläskfilé och råstekt potatis, och sedan blev det ett dopp i deras nya pool - bubbelbad/jacuzzi eller vad det nu kallas när det är ute. Mysigt.

Idag har han jobbat, varit runt och hämtat saker (tårta) och handlat. Förhoppningsvis kommer han väl hem snart. Jag sitter här ganska redo för kvällens kalas. Nyduschad, påklädd, sminkad och med en fläta i håret så att det förhoppningsvis blir lite vågigt!

besiktning

Sitter och äter en tidig frukost. Det är det i alla fall för mig. Kaffe och macka. Om en liten stund ska jag sätta mig i bilen och köra till Malmö för att ha den där "efterlängtade" besiktningen. HOPPAS att bilen går igenom! Alternativt att det är någon liten struntsak som är fel, om det är någon stor/dyr grej vill inte pappa lägga pengar på den. Den är ju ändå några år och har gått ett antal mil!

Nej, äta, hörs senare :)

tisdag
Jag är så galet uttråkad så det finns inte! Att sitta och titta in i en dator är galet understimulerande. Att inte ens få titta på sånt man vill utan sådana sidor som ska "hjälpa" en att få jobb (till exempel platsbanken). Visst är det bra att man ägnar tid åt jobbsök, men detta är riktigt segt och tråkigt. Dels hade man kunnat göra detta hemma och dels så sitter vi packade på varandra... No such thing as space, här inte! Platsbanken är ingen rolig sida över huvud taget, den har inte genererat några jobb hittills, och jag har sökt en jäkla massa! Jaja, det är väl bara att bita i det sura äpplet och försöka lägga ner energi på det. Jag vill ju ha ett jobb, jag vill komma härifrån! Efter WFY ska jag åka in till stan en sväng och sedan köpa grejor till kvällens matlagning. Evenutellt ska jag även hämta min syster, om hon kan tänka sig att åka hem vid den tiden...
 
Imorgon ska min bil besiktigas, jag håller tummarna för att den blir godkänd och rullar ett år till.
 
Great! Nu håller min telefon på att dö, 5% kvar, hur ska jag då kunna höra av mig till syster innan jag åker hem?