Rebecca

the latest
Hej på er! Längesen nu... Mina dagar har varit lugna, i måndags var jag på jobbintervju i Malmö. Får se vad det blir av det, de verkade positiva men eftersom att lönen är ENBART provision känns det lite sådär. Får väl ta och konsultera med någon.

Efter i måndags har det inte hänt mycket alls. Sprang en runda igår, en 2.75a med en jäkla höjning blev en 3.38a med några (inte lika "bitska") höjningar. 21 minuter sedan var jag hemma igen, gjorde hallonsmoothie med linfrö och ägg, och sedan låg jag i soffan hela dagen. Idag har det enbart varit soffliggande, plus lite tvätt och disk-fix. Nu ska jag kolla lite How I Met Your Mother och sedan teori. Håller tummarna för att mina internettester funkar denna gången, testade för några dagar sedan och då ville det inte ladda när jag tryckte på Starta...
MORSDAG
Morsdag... Började med en sen "morgon", jag och syster gjorde frukost (mest min syster visserligen, jag fixade med lite annat), dock inte på sängen... Sedan har dagen flyttit på mest som vanligt. Vi tar inte så hårt på det där med mors-/farsdag, man borde kanske göra det egentligen - sina föräldrar är bland det bästa man har! De ställer alltid upp för en!

Hon ställde upp för oss idag igen. Hon skjutsade oss till pappa så att vi fick duscha, jag körde men utan henne hade det ju inte gått... Satt där en stund och pratade, hur mysigt som helst, helt ensamma - bara vi! Sedan körde vi vidare till affären, handlade bland annat lite morsdag-fika.

Även om vi inte tar så hårt på det så fick hon ändå en liten "present" av mig. Ingen sak utan en mysig dag med fika ute och bio. Var/När/Hur bestämmer vi tillsammans. Jag är rätt säker på att hon uppskattar något sånt mer än att få en grej - om jag känner henne rätt.

Älskade mamma, du är världens bästa, en riktig kämpe, jag älskar dig!

U-N-D-E-R-B-A-R-T
Det är så härligt och underbart - inga ord kan beskriva detta! Jag kan bara tänka mig hur fantastiska Loreen kände sig inatt, och idag när hon vaknade... Det är helt galet!

Jag läste precis en artikel om gårkvällen, om lyckönskningar från tidigare vinnare och andra kändisar. Det är helt otroligt att den kvinnan med den låten har tagit, inte bara Sverige eller Europa med storm, utan hela världen! Jag får tårar i ögonen när jag tänker på det, det är så jäkla underbart och Loreen var verkligen värd det - att ta hem hela shottaballongen!

Hon ger så otroligt mycket av sig själv. Hon är ett med låten. Hon är allt!

Euphoria, Forever til' the end of time, From now on, only you and I, We're going u-u-u-u-u-u-up.

Nästa år är det vi som håller i det, lilla Sverige, tredje gången sen året jag föddes. Då ska jag vara där! Varän det blir - jag ska vara där!

Underbar låt. Underbar röst. Underbar människa. Underbar publik.

Hör ni vilket jubel hon får?!?