Rebecca

Dålig update - igen (Bröllop & Kalas)
Förlåt för att jag inte skrivit på jätte länge! Som ni vet så var det bröllop igår, det var jätte fint. Och kul "efterfest" också. Massa fina, underbara Göingar var där, hemland <3. Sen fanns där även några danskar och upplänningar också. Trevligt att träffa dem också. Några jobbarkompisar och andra kompisar till familjen :)
Massor av fina tal - fanns med både nya och gamla saker, bugg med Henrik, Kobojsarna (på grund av mig, tråkigt med bara massor av haselåtar!), kamera/fotograf-snack med Lasse. Avslutningstalet av mamma och Johan var jätte fint, mamma nämde både Niklas och Patrik och att de var med oss.
"Jag vet att både Niklas och Patrik är med oss ikväll... Ni som vet vad jag pratar om, det är er jag pratar till."

Vid 01-tiden, skulle mamma och Johan åka till något ställe bara Johan visste om och sen skulle de åka till Grekland (idag), när de åkt ringde jag till pappa och han kom och hämtade mig, syster, Oskar, Petter och Lovisa.

Idag var det kalas för min syster som fyller 11 om några dagar. Det var såklart vi, Karina och Louise, farmor och farfar, Maggan, Kjell, Alex och Victor. Varit ute i stort sett hela dagen, satt ute i trädgården och åt mat och efterrätt. Låg och solade, och studsmatta. Syster fick såklart presenter och jag fick lite pengar av farmor och farfar.
Nu på kvällen har jag försökt skriva lite på uppsatsen, men jag har inte kommit på så mycket tyvärr. Ska fortsätta snart igen.

Bröllops-bilder kommer eventuellt senare.
Ha en fin söndagskväll,
Kramar Rebecca.
Sitter i soffan
Sitter i soffan och kollar lite då och då på tv. Kvällen har ägnats åt att kolla på film (The Chronicles of Narnia - Prince Caspian: The Return to Narnia) i 2.5 timme, sen snackade jag lite med pappa om den här uppsatsen jag ska skriva, om medieteknik, tills i början på nästa vecka!
Började att skriva den för kanske en timme sen, så nu har jag kommit igång i alla fall. Ska skriva mer på utredningen, börja på slutsatsen, innehållsförteckning, källförteckning och ett abstract! Det kommer bli mycket att göra på kort tid, men det är bara att bita ihop! Hinner förhoppningsvis lite imorgon innan bröllopet, och sen när gästerna har åkt på söndag!
Om jag inte hinner klart tills dess får jag ta med datorn till SVT och sitta och skriva på det när jag har rast eller inte har något att göra. Inte för att jag tror att det kommer bli många fler sådana dagar (de har ju börjat med inspelning!), men jag får se. :)

Blir nog snart sängen för mig, ska ju upp och sen bröllop imorgon!
Kramar Rebecca.
Så jävla arg
Kollade precis min mail - hade fått mail av en av mina lärare där det stog att jag skulle få ig-varning i medieproduktion eftersom att de inte fått in min uppsats än!
Men, jaha?! Jag skrev förra veckan och frågade om jag kunde få lite extra tid för att vi haft så mycket med bröllop och allt det där!
Fick svar av den andra läraren (svenska) - det är ju ett arbete i både svenska och medieproduktion - i alla fall, han svarade och sa att det var okej om de fick in den i början av nästa vecka.
Vad är det för fel på dem?!?