Rebecca

stressed out
Börjar bli lite stressad. Jag har lite att fixa innan jag åker på torsdagskväll. Hämta min stora väska hos mamma, packa, hinna lämna mammas födelsedagspresent (hon fyllde år igår) och så ska helst klänningen till nyår hinna komma också. Annars vet jag inte vad jag gör. Som tur är så "slapp" jag åka iväg och köpa resten av skidutrustningen som jag inte har, Jespers familj lånar ut det jag behöver, så kan jag köpa grejorna på rea istället :)

Det som gör mig mest stressad är det jag inte kan påverka - klänningen till nyår!

Nu ska jag duscha och klä på mig (nej, jag har inte gjort det än) och sedan ska jag börja plocka fram alla kläder som jag behöver till veckan hos Jesper. Kanske skulle man köra igång en maskin tvätt också... Kram på er!
skidor
Det är galet.. Även om man tycker att man fixat det mesta när det gäller skidor och utrustning så har man så mycket kvar. De två viktigaste sakerna är hjälm och stavar, men sen kan det även vara bra med ytterligare ett underställ och eventuellt även en såndär "rånarluva" (vet inte om det kallas för något speciellt).

Jag har kollat runt på stadiums hemsida. Dyrt är väl det ord man kan sammanfatta allt med. Hjälmen jag helst vill ha kostar 700. Stavarna 250. Bara det blir nästan 1000 spänn. Sen kostar underställ en del också, har kollat på tre olika, ett för 100, ett för 300 och ett för 400.

Pengarna flyger iväg! Hoppas att pappa kan hjälpa mig lite, även om han redan gett så mycket...

Eventuellt så sticker vi iväg imorgon. Eller - antagligen sticker vi iväg imorgon. Behöver allt det där på torsdag nästa vecka och jag åker upp till Jesper på fredag.

hoppas hoppas hoppas!
Skickade precis iväg en beställning på lite kläder från nelly.com. Hade tänkt att ha en klänning därifrån på nyår. Det jag hoppas på nu är att beställningen hinner komma fram innan jag åker iväg på torsdag. Eller att de går med på att ta emot en alternativ adress - Jespers, på just denna ordern. Jag måste hinna få paketet i min hand innan lördag i alla fall, på något sätt, annars är jag körd!

Men, nu är det dags för sängen. Upp imorgon, ta mig till Staffanstorp och träffa min grupp. Godnatt!