Rebecca

Skövde-körning för första gången
Hejsan! Jag sitter uppe hos Jesper, kom hit igårkväll och stannar här i lite över en vecka. Åkte upp redan igår eftersom att jag har haft en körtid inbokad till idag vid tio ungefär. Första gången jag körde i Skövde, men det gick bra ändå, även om jag var nervös i början. Läraren var trevlig och även han tyckte att det gick bra för mig idag, hoppas att det håller i sig till uppkörningen nu, annars vet jag inte vad jag tar mig till!

Eftersom att Jesper jobbar har jag rätt lite att göra för tillfället. Ser ut som att det kommer dröja ytterligare 1.5 timme innan han är hemma igen. Tills dess hade jag tänkt ligga och läsa i min bok som jag var och lånade på biblioteket hemma i Genarp i måndags. Del två av Hungerspelen-serien, Fatta Eld. Läste ettan innan sommaren och nu äntligen fick jag möjlighet att låna både tvåan och trean tills i mitten/slutet på november... :)
fråga till er
Jag ska göra en beställning på ett par converse. Idag. Men jag vet inte riktigt vad jag vill... Färg? Höga? Låga? Jag kan inte bestämma mig. Jag har fem olika färger som jag väljer emellan. Grapewine, lead, loden green och maroon. Den första och den sista är rätt så lika, lite röda/rosa/lila, lead är någon slags blå och loden green är en slags grön (hörs kanske på namnet?)... Dessa fyra kan man ha i både höga och låga. Sedan funderar jag även lite på färgen "cinnabar", röd/orange, som man bara kan beställa i låga. Jag kan inte riktigt bestämma mig som sagt... Varför finns det så många olika färger och former??

Vilken färg tycker ni är snyggast? Ska man beställa höga eller låga?

23:40
Internet funkar - yeeha! Faktum är att det inte ens är särskilt mycket långsammare än vad vi hade innan. Ibland går det trögt, men oftast är det helt som vanligt. Eftersom att vi nu bor mitt ute i ingenstans så var vi tvungna att köra på mobilt bredband + special-router, så man var ju lite orolig att det inte skulle fungera så bra, men som sagt - det gör det! Så skönt, det är nästan det jag varit mest orolig för (haha). Nu behöver jag inte vara orolig för hur det ska gå med mitt jobb-letande, skönt det också. Jag börjar bli rätt trött på att bara sitta hemma dagarna i sträck, så ett jobb hade jag inte tackat nej till. Även pengarna hade varit riktigt efterlängtade, har ju inte fått in en krona sen studenten och efter det har en kryssning och ett körkort kostat x antal tusen kronor. Men äsch, det kommer, det kommer!