Rebecca

Hej, klockan har precis slagit åtta och j...

Hej, klockan har precis slagit åtta och jag sitter på ett tåg till nässjö. Där ska jag byta till ett tåg som tar mig till falköping, byte igen, sista anhalt Stenstorp. Är framme vid 22.51 och då ska vi till Erik, skulle jag tro. Jesper är där nu i alla fall. Jag har alltså ändrat helgens planer, skulle ju egentligen träffa en kompis och kolla film idag. Men jag saknar Jesper för mycket.. Inte träffats på en månad ju. Spontan-resor gillas! Hoppas att ni alla får en jätte härlig kväll och helg, hörs när vi hörs, kram.

Valborg.
Hallå, det är fredag, men inte vilken fredag som helst utan Valborg. Här nere samlas oftast massor av ungdomar (till stor del ungdomar i alla fall) i Lunds Stadspark och dricker en jäkla massa. Och så blir det ju självfallet i år också. Dock kommer inte jag vara där, blir en helt vanlig, lugn filmkväll med en kompis. Skulle vara mysigt att vara med Jesper, men så blir det inte, han kommer till Kristi himmelsfärd istället.

Det är kanske lite tråkigt att bara sitta och kolla film på valborg, men samtidigt har jag ingen lust att vara ute, med tanke på det här jäkla vädret. Mulet och tråkigt! Idag, för ett år sedan, var Jesper nere, vi var i stadsparken och det var jätte bra väder. Kan det inte vara så i år också?

I alla fall, det är Valborg. Dagen spenderas i skolan, har precis haft samhällskunskap och snart börjar svenskan som följs av lunch och mediekommunikation. Egentligen skulle jag vara i Danmark på konfirmation, men har nationellt i skolan så fick hoppa det. Lite tråkigt, men men.

Hur ser er Valborg ut? :)