Rebecca

Innehållsrik vecka
Dagarna går i ett med föreläsningar och KTC. Denna vecka har vi haft två stycken 8-12 föreläsningar om mag-tarmkanalen, dess sjukdomar och läkemedel att behandla dessa med. Vi har haft ett KTC-tillfälle 8-12 där vi övat på att sätta KAD, ett tillfälle där vi fått öva på alla moment vi gått igenom denna terminen (sond, sug, syrgas, pvk, infusioner, KAD, EKG, i.m., s.c.) - herregud vad slut i huvudet jag var efter de timmarna -, samt ett tränings-tillfälle för s-hlr (sjukhus-hlr) som vi ska ha prov på nästa vecka. Egentligen skulle vi även ha suttit med nytt grupparbete i veckan men det har varit lite försenat... Kommit ut lite sent.

Imorgon sätter dagen igång tidigt, därför är det dags att sova nu. 8-12 har vi seminarium och 13-15 har vi föreläsning om enteral och parenteral nutrition. Sen är det äntligen helg!!! Godnatt :) 
anniepiie

oj va du ligger i! ;) Hoppas att du har fått njuta av helgen nu iaf! :) SV: Låter som att du hittade mkt fint på VS/pink, deras underkläder är ju hur fina som helst! :) Det blev inga body splash/wash/mist?? Luktar ju underbart!! Ta hand om dig så får vi se när du har lagt upp lite bilder! :) Kramis

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress