Rebecca

Världens bästa helg!
Nu var det längesen igen. Sen jag skrev sist har jag haft världens bästa helg, långhelg dessutom, följt av två dagar i skolan.
 
På torsdagen förra veckan kom min pappa och hans flickvän hit, rätt sent, men det sov över till fredagen. Pappa fyllde år i fredags så det var en liten överraskning till honom! På fredagen hade vi det bra i några timmar innan de skulle åka vidare. Vi åt cheesecake och så pratade vi massor ♥ När de hade åkt satte jag igång att packa. Jag tänkte passa på att åka ner till Skåne. Dels hade jag inte varit hemma på flera månader, plus att jag inte hade något i skolan förens på onsdagen. Jag packade ihop lite snabbt och sedan körde jag iväg. 4 timmar i bil innan jag var framme hos mamma 
 
Den mesta delen av tiden var vi hemma och hade det bra. Fixade lite med huset då det kommer bli visningar och försäljning. Pratade, myste och hade det bra. I söndags var vi på en invingning av ett ställe i Staffanstorp. Självaste Robert Wells var där och spelade, han är förjäkla duktig :)
 
På måndagskvällen åkte jag och min syster till pappa. Jag hann tyvärr inte träffa honom så mycket denna gången. Han kom nämligen hem sent, och sedan hade han ju jobb på tisdagen. Det får bli mer nästa gång. På tisdagen blev det en snabb runda till mamma igen innan jag åkte norrut. Riktigt bra och mysig helg, men det var jobbigt att åka därifrån... ♥
 
Skola onsdag-torsdag, där vi har haft RHiO, seminarium och Barn-HLR. Idag är det en ledig dag och nästa vecka sätter praktiken igång. Det känns konstigt att det igår var en månad tills man ska till skolan igen, och då är det dags för näst sista tentan för denna terminen. Idag blir det tvätt, förhoppningsvis lite plugg och så ska jag försöka ringa ett samtal till vårdcentralen. Ha det så bra!!
 
Robert Wells, spelade även in lite från när de spelade.
 
Världens mysigaste katt 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress