Rebecca

31 oktober 2014
Idag har jag haft en ganska lugn dag. Igår hade vi ju sista tentan för denna terminen så nu över helgen är jag HELT skolfri, riktigt skönt! På måndag börjar ju som jag tidigare skrivit en ny kurs. I alla fall. Jag har hunnit med att göra några saker idag åtminstone. Städat (dammsugit) och tvättat några maskiner med tvätt. Sedan var även jag och Jesper inne i Skövde för att köpa saker inför morgondagens "maskerad", lär bli någon Zombie-liknande grej. Tanken är det i alla fall, jag vet dock inte hur bra sminkningen blir.
 
Klickade precis hem en söt liten topp. Egentligen för gravida men jag tror nog att den kan passa även när man inte är det. Egentligen var jag ute efter koftan som Blondinbella hade på sig för någon dag sedan, men den hittade jag inte. Istället såg jag den här och tyckte att den var superfin!
 
 
Just nu tittar jag runt på internet och på TV, Intruders. Tittar med ett halvt öga, lite äckligt är det faktiskt, just när man tittar själv också.. Fast snart ska jag nog gå och lägga mig. Imorgon ska jag iväg och sjunga. Samling vid 13.30, så det börjar kanske bli dags, så att man är utvilad imorgon.
anniepiie

trodde först att du var gravid, tänkte vad har jag missat! XD haha Riktigt fin!! :D Och du kommer fixa studierna, men 5,5 år är ganska länge. Kämpa på! SV: Tack snälla, gillar verkligen jackan!! :) Krams

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress