Rebecca

Dag 6 || Shopping, museum och hemfärd.

Började med ännu lite mer shopping på förmiddagen. På eftermiddagen gick vi på Interpid Sea, Air and Space museum, vilket är ett museum med en gammal ubåt som man får gå in och titta i, ett hangarfartyg, gamla flygplan/stridsflygplan och en avdelning med lite rymdgrejor. Rymdfärja och sådär. Kul att titta på, åtminstone så var hangarfartyget och ubåten från andra världskriget!

Dag 6 var även den dag som innebar hemfärd. Vårt flyg hade blivit utbytt och försenat. Vi hade då även blivit av med de platser som vi hade förbokat. 9.30pm lokal tid skulle vi egentligen lyfta men det hade blivit framflyttat till 11pm. Det kändes tråkigt att vi hade fått ett sämre, alltså inte lika lyxigt plan, men det gick ändå ganska bra eftersom att vi faktiskt sov stora delar av flygresan. Det var lika bra så att man fick någorlunda rätt på tiden, 6 timmars tidsskillnad. Platserna fixade sig så att vi åtminstone hamnade bredvid varandra, men det blev ytterligare något försenat, då motorn inte ville starta (tror jag att det var?), så vi lyfte inte förens kvart i ett på natten ungefär, 3 timmar efter beräknad avgång.

Dag 7 landade vi i Sverige igen, då var det bara att sätta sig i bilen och åka i 4-5 timmar till ungefär. Usch vad trött man var! Men en helt fantastisk resa, det hade vi!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress